Witajcie Kochane :-)
Lori fasolka super
Malami super ze juz jestes no a wyjazd z przygodami bedzie sie pozniej fajnie wspominac
katy trzymam &&&&&&& zeby to oznaczalo ze fasolinka sie rozwija
Ja wczoraj polozylam sie z moim do lozka i dal mi mala szklanke piwka z soczkiem taka mialam ochote na nie no i wzielam dwa lyki i myslalam ze odjade.... tak mnie zemdlilo ze myslalam ze zchaftuje sie na podloge, a wzielam 2 lyki tylko wczesniej zjadlam tez wafelka i nie wiem co mnie tak zemdlilo mezus musial okno otwierac bo wyrobic nie moglam. i oczywiscie juz mi sie nadzieja urodzila ze fasolinka mi daje znac i dzis rano siknelam na testa a co bede sobie zalowac mam ich duzo hehe no i jest krecha ale jedna, ogladalam pod swiadlo wzdluz wszesz i tak i tak i nie idzie dopatrzec sie drugiej wiec dupaaa czekam nadal. co do innych dolegliwosci to tak: pasta do zebow mi sie nie pieni, wlosy przestaly wypadac, brzuch czasem pobolewa jak na okres i od dwoch dni mam bole glowy . i teraz jak tu byc madrym i sie domyslec czy to hormony okresowe tak swiruja czy co? no nic czekam sobie nadal moj termometr do ktorego mam watpliwosci pokazuje mi od kilku dni 36.4 a to chyba za malo zeby byla fasola? ile trzeba miec zeby sie domyslec ze jest fasola?
pamela kiedy zaczynasz staranka?
jane trzymam &&&&& za testowanko