reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta no to nie cień ani nie bladziocha :p to super kreseczka :-D a mąż za chwilkę ochłonie i bedzie sie cieszyć , zobaczysz :)

reklama
Ale wiecie co on mi ciągle wmawia że za wcześnie go zrobiłam, bo powinnam go zrobić jak @ mi się spóźni jakieś 5 dni i tak mi gada :/

MARTA piekna kreseczka :-):-):-)

Przed chwila byla babka odebrala torebki i tak przez chwile rozmawialysmy o imionach dzieci a ona na to ze ja to napewno bede miala chlopaka :baffled::baffled::baffled: i ze wszyscy jej mowia ze nie ma sie odzywac bo zawsze to co wyklepie sie zgadza :baffled::baffled::baffled:

No to bedzie Macius :-):-):-)

Marta moj maz to dopiero zaczal rozmawiac o dziecku w tym tygodniu :baffled: nie ktorzy mezczyzni to naprawde kosmici no moj to napewno !!!!!!!!!!

Nawet nie zauwazylam ze mi 1000 postow minelo. A KIEDYS SOBIE MARZYLAM ZEBY BYC W CIAZY JAK MI MINIE 1000 I SIE SPELNILO
:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Macie rację oni są z marsa oj musi to do niego w końcu dotrzeć, przecież będzie tatą :)
Lecę do sklepu za 30 minut do Was wracam :)
Kurcze jutro idę do pracy i nie wiem jak bez was wytrzymam tak długo :)
tu jest tak fajnie że nie da się nie myśleć o Was :)

Ostatnia edycja:
Lorelain pierwsze jak sie dowiedzial to powiedzial ze moze w koncu bedzie coreczka ;-);-);-) ale pewnie na naszych marzeniach sie skonczy he he . No na 6 to ja juz sie nie pisze , macica by mi wypadla ha ha :-D:-D:-D

pospalam sobie troszke :-) jeju jak mnie cyce i ten jajnik bola a wredoty jeszcze niet :wściekła/y: no idzie zwariowac
marta maz dojdzie do siebie i bedzie sie cieszyl. ja pamietam zakoczenie mojego hehe :-)

Hejka wieczorem, podczytywałam Was caly dzień, ale byłam zmasakrowana po minionej nocy. Skimnełam się 2 godzinki i juz mi lepiej.
Marta, GRATULACJE dobra passa na forum trwa, oby tak dalej. Teraz czekamy na II jane i bobo a w sobote na katy i kurcze, zapomniałam. Skleroza:zawstydzona/y:
Ja wyniki hormonów jutro odbieram, ciekawa jestem co mi wyjdzie.
Specjalistki od tempki doradzcie mi w sprawie mojej tempki dzisiaj? Którą uznac za bardziej wiarygodną?:-(

Marta zobaczysz ze jak dojdzie do siebie bedzie inaczej :)
losiczka a TY zrobisz psikusa i bedzie na odwrót i bedzie Majeczka :)

reklama
dzoana - ja bym zaznaczyla ta niższą którą mierzyłaś o twojej stałej godzinie i zaznczyła czarnym kułeczkiem że i tak może byc zaburzona ... trzeba zobaczyc co jutro wyjdzie z tempki :blink:

dziewczyny a ja panikuje przed jutrzejszą wizytą :-(

Do góry