Karolinka a moze zrobić ta zupke strogonofa co??????? podawałam przepis ostatnio, naprawde pyszna zupa, treściwa przede wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drugie danie może po prostu kup schab , pokrój na grubsze plastry, posól, popierz, posyp czosnkiem w proszku potem obtocz mąką i podsmaż lekko z cebulką , do gara te schabowe zalać wodą i tym tłuszczem i dusić do miękkości a potem w innym karczku zrób sos (gotowy w proszku ) i połącz ten sos ze schabem , no i do tego ziemniaczki , schabowe polane tym sosem , a sałatkę do tego polecam - Kapusta pekińska pokrojona , a do tego osobno w miseczce duży naturalny jogurt , ogórej starty na tarce i ze 2 ząbki czosnku, i to potem sie na talerzu polewa na pekińską

a ciacho to moze szarloptka albo na zimo serniczek
Roza dziękuję, ona tez bierze pól tabletki i czasem wymiotuje i jest bardzo senna, szkoda mi jej, bo tak bym chciała jej pomóc, ona biedna ok 10 miesiecy starała sie , nie miała owi itd, dopiero poszła do mojego gina i on jej zrobił badanie i dał bromka, starają sie ciągle ale widze jak ona jest ciągle smutna tymi niepowodzeniami, mam nadzieje ze szybko i ona zaskoczy !!!!!!!!!
bobo no wiem co czujesz , tym bardziej ze teraz cykl bedzie chyba stracony bo wyjazd Cię czeka no ale następny cykl juz bedzie udany