reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pamela popłakałam sie po prostu !!!! i to nie to ze hormony buzują ale człowiek zdaje sobie sprawę jak to wszystko wpływa na psychikę !!!!!! Jesteś dzielna i cieszę sie ze pomogła CI ta wizyta !!!!!! a ten tatuaż to naprawde bardzo dobry pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokaż jak znajdziesz wzór dobrze ?????????

a mnie jest strasznie przykro i smutno ze tak cięzko o dobrych znajomych :( ehh szkoda pisać nawet :( :-(

reklama
ilona24 dziekuje Skarbie,jak tylko cos fajnego znajde zaraz dam znac:-D maz wrocil wiec zjemy obiadek i szukamy razem wzorow,cieszy mnie to jak dziecko nowa zabawka! dziekuje Wam skarby moje za wsparcie bez Was by mi sie nie udalo!

Ostatnia edycja:
hej, ależ się rozpisałyście widzę, że nie wszystkie wieści dobre, ohhhh :(

Karolina a ciasto ostatnio robiłam takie szybkie bez pieczenia może Ci się spodoba Bananowiec przepis | Kotlet.tv
za to gazpaczo to taka zupa na zimno z pomidorow, papryki, ogorka chyba i czegoś jeszcze podawana z grzankami, bardzo fajna imalo roboty bo wystarczy wszystko zmiksować i nawet bez gotowania bo jest na zimno taka przystawkowa a ile witamin! :))

A ja dzisiaj czuje się beznadziejnie, spać mi się chce w kółko, wczoraj było dobrze, w dodatku miałam dobry humor bo mi brzuszek lekko wywaliło, wiecie tak troszkę, ale radość jak głupia :D a dzisiaj mnie muli na sen za to. Umowilam się na usg za tydzien, więc w sumie mogę teraz przespać tydzien :D

witajcie Dziewczynki

Ania i joweg - wszystkiego najlepszego|!!!!

Pamela - cieszę się, że po wizycie lepiej się czujesz i oby tak dalej!!!!!

Piąteczka - bardzo mi przykro, wiem jak sie cieszyliście... jestem z Tobą myślami.

Viola - a to Ci psikus... wiesz jak jąderka sie podwiną do góry, to ciężko jest na usg dokładnie stwierdzić na 100% płeć, a nie myli sie tylko jeden lekarz - ten, który odbiera poród. Tak, że ja może zaczekam.. już tylko ciut ponad 3 m-ce. Jakoś to zleci.

Karolinka ale pysznosci jak zostanie to podrzuc do mnie chetnie zjem, bo ostatnio mam taki apetyt ze hoho:-D

Ilonka to da dziewczyna co kiedys pisala z nami na watku niestety nie pamietam nicka?

Moje cycuchy aaaa :szok: w poprzednim cyklu tez je czulam ale chyba nie az tak....

Katrina lekarz odbierający poród też może być zakręcony :D u mnie w domu do tej pory chodzi historia, ze siostra urodzila się chłopcem a dopiero po kilku minutach okazała się dziewczynką :)

reklama
scotland pytasz o moją przyjaciółkę ?????????????
agnes jak ja to kocham jak napiszę sie jak głupia a potem mi się no strona zacina :confused: jak sie czujesz??????
polisia łooooo matko jak to mozliwe :szok:

Do góry