-Lorelain-
Fanka BB :)
Marta - żartujesz?? ... przecież maszj uz czesc nowych dokumentów to przeciez nie moga tak zwlekać...a nie możesz sama się w kadrach upomnieć delikatnie o umowe w kontekscie nowych dokumentów które juz otrzymałas? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No zdaję sobie z tego sprawę, ale @ jeszcze nie ma i nie wiem teraz kiedy mam sie jej spodziewać:-(hejka,
jestem ale mam kupę rzeczy do zrobienia więc co jakiś czas będę wpadać i podczytywać
dzoana ja też tak mam przed samym @, wahania nastrojów to chyba normalka u każdej z nas.
To chyba nie do końca tak jest. Lekarza obowiązuje tajemnica lekarska, więc nie mogą tak po prostu zarządać wyników badań. A przecież Marta ma prawo chodzic sobie do ginekologa i nic pracodawcy do tego.jak jestes w ciazy to nie moga cie wywalic prosteustwa o ochronie kobiet w ciazy chyba jeste nie? a wiesz jak sprawdza cie ze ich oszuklaas to bedzie jeszcze gorzej i pojda do sadu a lekarza latwo skontroluja kiedy sie dowiedzialas takie moje zdanie
![]()

Mogłabyś mi podać przepis w kodeksie pracy? Pytam się z ciekawości, bo nie mogę tego znaleźć. Poza tym bardziej mi chodzi o to, że jak pracodawca udowodni, że pracownica wiedziała, że jest w ciąży od jakiegos tam czasu? Może taką informację podać jedynie sama zainteresowana ( powtierdza, że wie o ciąży od dnia tego i tego) lub lekarz (który chyba potrzebuje sądowy nakaz).to dlaczego w przepisach stoi ze jak kobieta sie dowiaduje o ciazy to musi niezwlocznie powiadomic pracodawce ? po cos to jest chyba nie ?![]()