Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Normalnie szok
Ale na szczęście na następny dzień znaleźliśmy autko w okolicy i to w ładniejszym kolorze, byliśmy się przejechać i wszystko ładnie chodzi ;-) Mam nadzieje, że będzie się dobrze sprawować jak Wasze 

a potem takie

Wczoraj już się wkurzyłam i powiedziałam m, że im nie powiemy co będzie jak już się dowiemy!!A ja chyba znów dostanę płciowego doła! Cała rodzina m czeka na dziewczynę, a ja czuję presję!!! Tak jakbym miała ich zawieść, choć nie mam na to żadnego wpływu. Już widzę ich miny jak im powiemy że będzie Maksiu, takiea potem takie
Wczoraj już się wkurzyłam i powiedziałam m, że im nie powiemy co będzie jak już się dowiemy!!
No to nieźle Was chciał naciagnąć, pewnie pomyślał, że skoro jedziecie tyle km to musi Wam strasznie zależeć i weźmiecie co będzieagnieszka my dzwoniliśmy do tego faceta, żeby nam szczerze powiedział czy wszystko ok bo jedziemy 300 km po to auto a on zapewniał, że wszystko jak w najlepszym porządku, że jest tylko minimalna oznaka korozji na jednym progu i nic poza tym. No i okazało się, że samochód cały pordzewiały, prędkościomierz nie działa, ale jak sobie pan postukasz to czasem załapie ;-) Zderzak cały popękany, prawie już odpadał, bo pan parę dni temu w zaspe wjechał, ale to mały szczegółPodłoga pognita, że falowała jak się nią naciskało, na co pan sprzedający stwierdził, że sobie blachę wspawamy w podłogę
Normalnie szok
Ale na szczęście na następny dzień znaleźliśmy autko w okolicy i to w ładniejszym kolorze, byliśmy się przejechać i wszystko ładnie chodzi ;-) Mam nadzieje, że będzie się dobrze sprawować jak Wasze
Ilonko u mnie też miasto niewielkie bo ok 80 tys mieszkańców a w czynszu jest już woda i wychodzi ok 700 zł do zapłaty, ale wiem, że są osiedla, gdzie do 800 dochodzi... To wszystko zależy od osiedla, na tych starszych to ok 300 zł czynsz bez wody...