reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
anisiaj no wygodną mam pozycję ale już chyba trzeba wstać i o jakimś obiadku pomyśleć:)
a co do foliku to obowiązkowo trzeba barć !!! już dawno powinnaś nawet bez konsultacji z lekarzem.
ja już od roku biorę a od kilku miesięcy mój m też zażywa:tak:

Wiem, że powinnam wcześniej i już się nakręcam. kompletnie to przegapiłam, a mój lekarz kazał robić tyle badań, że o innych rzeczach już chyba zapomniał :)

hej

wpadam tak na szybko. głowa mnie boli od wczoraj i nawet piekna pogoda za oknem nie pomaga. tak więc spędzam całe dni leżąc bo inaczej nie funkcjonuję. a nie chcę brać żadnych tabletek do końca I trymestru.

mam nadzieję że jutro już będzie ok i wpadne na dłużej i nadrobię wasze wpisy.

trzymajcie się cieplutko

anisiaj ja uzywalam tych kropli mi moj lekarz pierwszego kontaktu powiedział,ze sa bezpieczne tylko musisz pilnowac systematycznego przyjmowania tak jak w dawkowaniu bo to homeopatyczny lek i działa przy dluższym i rownym dawkowaniu. Sa dosc drogie.Mi troche pomogly tylko,ze ja bralam jak mialam zapalenie zatok. A folik tez bralam jak zaszlam w ciąże czasem mi sie nawet zapomnialo przyjąc :rolleyes:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - dziękuję! nie mam już jak oddychać, dobrze, że mam zwolnienie do końca tygodnia.

zzagubiona - Ty już w domku?

agnes - trzymaj się dzielnie, spacer nie pomaga?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry