Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anisiaj no wygodną mam pozycję ale już chyba trzeba wstać i o jakimś obiadku pomyśleć
a co do foliku to obowiązkowo trzeba barć !!! już dawno powinnaś nawet bez konsultacji z lekarzem.
ja już od roku biorę a od kilku miesięcy mój m też zażywa
Wiem, że powinnam wcześniej i już się nakręcam. kompletnie to przegapiłam, a mój lekarz kazał robić tyle badań, że o innych rzeczach już chyba zapomniał
wpadam tak na szybko. głowa mnie boli od wczoraj i nawet piekna pogoda za oknem nie pomaga. tak więc spędzam całe dni leżąc bo inaczej nie funkcjonuję. a nie chcę brać żadnych tabletek do końca I trymestru.
mam nadzieję że jutro już będzie ok i wpadne na dłużej i nadrobię wasze wpisy.
anisiaj ja uzywalam tych kropli mi moj lekarz pierwszego kontaktu powiedział,ze sa bezpieczne tylko musisz pilnowac systematycznego przyjmowania tak jak w dawkowaniu bo to homeopatyczny lek i działa przy dluższym i rownym dawkowaniu. Sa dosc drogie.Mi troche pomogly tylko,ze ja bralam jak mialam zapalenie zatok. A folik tez bralam jak zaszlam w ciąże czasem mi sie nawet zapomnialo przyjąc
Anisiaj-nie ma sie czym stresować jak zaczęłaś brać od początku ciąży to też dobrze;-) Ja zaczęłam brać wcześniej bo mam córe chorą niby żeby zagrożenie wyeliminować