reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga to bardzo Ci współczuję Kochana ja na szczęście tak nie mam choć moja teściowa potrafi mi zaleśc za skórę, m jaki jest taki jest ale nie słucha mamy :tak: ale moja mama przeżyła coś takiego jak Ty to było straszne patrząc z perspektywy, ale niestety mój ojciec poszedł za mamusią i nas zostawił jak miałam 7 lat i od wtedy go nie widziałam...
Zzagubiona trzymaj się Kochana ważne żeby dzidzia była jeszcze w brzuszku :tak:

reklama
MartaSx - no właśnie ;) a ja już bym chciała suwaczek itp. Muszę wyluzować, bo miałam z poprzednim cyklu beznadziejny progesteron, więc nie powinnam się nakręcać. Jutro robię betę i progesteron chyba też. Teraz trochę mnie cieszy to moje chorowanie, bo przynajmniej mam zwolnienie.

ja też byłam na l4 jak się dowiedziałam że jestem w ciąży bo też byłam chora hi hi hi hi wierze że jesteś jak testy pokazały II krechy to musi być coś na rzeczy ;-)

Witajcie.
Dziewczynki nie doczytam.Wybaczcie.Wiem że któras miała urodziny,tak? Wszystkiego najlepszego:-)I jakaś rocznica? Dużo więcej takich rocznic w zdrowiu i szczęsciu:-)Wybaczcie że nie imiennie.
Losiczko,Lori myślę o Was

Dziewczyny jestem na etapie poszukiwan jakiegoś sprawdzonego automatu do wypieku chleba.Może macie albo możecie jakiś polecić!!!!!!

Katy
a wciąz liczę na II kreseczki.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Ostatnio ciezko mi byc na biezaco, nie chce zeby tesciowa myslala sobie ze nic nie robie tylko siedze na necie, wiec zagladam wieczorami i troche podczytuje

Anisiaj ciesze sie bardzo kreski beda juz tylko ciemniejsze a beta bedzie rosla. dawno nie bylo fasolek na watku dziewczynki pokazywac pozytywne tesciki mi tu szybko!!!

U nas imprezka urodzinowa sie udala pozniej wrzuce pare zdjec na szalone

Jutro o 13 mam pierwsze spotkanie z polozna a pozniej juz tylko czekanie na list ze szpitala z data pierwszego usg

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny niechce zapeszac ale mojemu mezulkowi lepiej :) wiec moze go dzis wykorzystam , smieje sie ze juz zapomnialam co to sex heheh

ale jestem szczesliwa , z kazda tabeltka anty jestem blizej maja :) trzymam za nas wszytskie kciuki :) i pozdrawiam :)

reklama
gosiulek - ja kupiłam tacie ten ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Wypiekacz ZELMER 43Z010
początkowo chleb mu nie wychodził, jak sam przyznaje - uczył się, teraz jest coraz lepszy. Generalnie ponoć ma dobre opinie, mój M dużo czytał i wybrał właśnie ten - jako dobry i w dobrej cenie

Scotland
- ja też mam pokazać test?;) jak to jest u Was - pierwsze usg jest jakoś później i trzeba czekać? (bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym listem ze szpitala)

joweg - a ja trzymam za Ciebie!:)

słuchajcie, drugi dzień czuję takie bóle - nagłe, rwą mnie"boki" macicy, bóle silne, trwają chwilę, zaraz przechodzą. Czy powinnam się tym martwić? czy to tak wygląda rozciąganie się macicy?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry