• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta-no ja któcej od ciebie ale nie powinnam a tak chodziło wczoraj zamną coś do zjedzenia że myślałam że sobie język przydeptam:-pmąż pojechał i kupił mi kebaba ale dziś znowu zjadłabym kopytek:-)

reklama
ja tak szybko w biegu wpadam

ilonka trzymaj się dzielnie. mam nadzieje ze długo cie nie potrzymaja w tym szpitalu

anaber kciuki za egzamin. bedzie dobrze

karolcia u mnie juz mdlości przechodzą. zdarzaja się jeszcze ale zdecydowanie mniej intensywne

marta cieszę się że umowa podpisana

jowego kciuki za maj i powodzenia

więcej nie mam czasu na razie. moze potem wpadne. pa

Podzwoniłam trochę po inspekcji pracy, dzwoniłam do Wrocławia, Rzeszowa, Poznania i Katowic wszędzie mi powiedzieli że zwolnic kobietę w ciąży jest bardzo trudno, powiedziałam że defakto firma nie została zlikwidowana. W każdym jednym powiedzieli że mam się odwoływać do sądu pracy nic nie tracę i jest to bezpłatne więc cóż mi pozostaje- jak tylko tam iść :angry:

Wiecie co to jest normalnie przykre człowiek chce mieć dzieci, rodzinę tyle się mówi o niżu demograficznym o wspieraniu kobiet w ciąży a tu człowieka zwolnią na złość :wściekła/y: szlak mnie trafia, jak mi się nie uda z sądem to chyba do prezydenta napisze albo do uwagi.

Ostatnia edycja:
wiola ja pierwsze 14 tygodni ciąży przespałam, więc.... masz prawo być senna. :-)
joweg &&&&&&&&&&&&&&&&&&& uda się na pewno !!!!
marta fajnie, że z kredytem poszło gładko, teraz trzymam kciuki za sąd pracy. Czeka Cię dużo chodzenia i załatwiania, ale ja myślę, że warto.

Idę się zdrzemnąć dziewczyny :) :-)

wiola a dlaczego nie wolno ci kebaba?????
marta pewno idz gdzie mozesz i pokaz tym twoim zakichanym pracodawcom ze z kobietą w ciąży nie warto zadzierac;-)!!!
a kiedy ilonka ma wizyte u swojego gin????

Hej dziewczynki :) Mało się ostatnio udzielam, ale czytam codziennie:)

Ilonko Bidulko:( Wracaj szybko do nas z tego szpitala !!!!!!!! Ale najważniejsze,że już wiesz co to i że Ci pomogą:)

Marta gratuluję podpisania kredytu, a teraz trzymam kciuki za sąd...

Katy &&&&&&&&& za tatę !!!!!!

Karolina a jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? Będziesz chodzić do tego psychologa regularnie?

I tylko udało mi się zapamiętać...

Agnieszka-we wrześniu zachorowałam na refluks zaostrzony i bardzo sie namęczyłam zanim mnie dolegliwosci chociaż troche opuściły i mam mieć diete lekkostrawna i cały czas jej sie trzymałam a wczoraj mi sie tego kebaba tak zachciało że nie mogłam sie powstrzymać co prawda zjadłam tylko bułke i warzywa mięso mężowi oddałam ale ta kapusta:zawstydzona/y:

WITAM WAS MOJE KOCHANE wiem ze mnie bylo sporo czasu ale tyle sie dzialo glowy nie mialam do komputera ale czasami zerkalam do was gratuluje zafasolkowanym i zycze powoszenia nowym staraczkom

ilonko biedactwo zawsze cos trzymam kciuki

u mnie wszystko w obsolutnym porzadku brzuszek srednich rozmiarow jak ktos by mi pilke wsadzil heheh
gorzej z lewa nowa cala sina w pajaczkach i zylakach miejmy nadzieje ze po porodzie zblednieja
jutro usg na plec kolezanka wywrozyla z obraczki ze bede miec 2 chlopakow i dziewczynke mojemu tez tak wyszlo wie zobaczymy .

Hej witam się i ja
Jutro ide na badania bo we wtorek wizyta u ginekologa, dziś byłam u rodzinnego bo strasznie źle się czuję mam zawalone całe gardło ale nic nie mogę brać tylko leczyć się domowymi sposobami i mam dużo leżeć a to jest raczej trudne przy dwójce dzieci:-(
Marta gratuluje podpisana umowy
Justyna i Tomek trzymam kciuki za jutrzejsze usg no i pochwal się nam tu jutro
Ilonka trzymaj się

reklama
Rozia- ja powoli zbieram się do kupy... ;) Do psychologa mam zamiar iść jeszcze kilka razy, ale czy będę chodzić regularnie to jeszcze nie wiem... :)

Tomek i Justyna- qrcze to wszystko wskazuje na dziewczynkę, ale fajnie ;) Bracia będą mieli małą księżniczkę do opieki, a tatuś z mamusią do rozpieszczania ;)

Ilonka- miała się odezwać przed wyjściem, ale jakoś już chyba nie dała rady. Mam nadzieję, że pobyt minie jej szybko i bezstresowo, no i wyśle ten przeklęty ból w diabły. ;) A do wtorkowej wizyty zdąży wyjść ;)

bietko- Tobie sennośc widzę ni mija wcale ;)))

wiolka- wszystko jest szkodliwe, więc wszystko można spożywać, byle z umierem. Ja się tej zasady trzymam. ;)

madlen- a jak Ty słoneczko się czujesz?

anaber- ja również trzymam kciuki za egzamin

marta- nie masz nic do stracenia, a możesz wiele wygrać. ponadto otworzysz oczy innym pracownikom, że jest taka możliwość, że pracodawca nie jest wyrocznią i nie wolno mu wszystkiego ;) utrzesz też nosa pracodawcy by nie myślał, że jest bezkarny ;)

aneczka- a czym Twój chrabąszcz Cię wkurzył?

joweg- mnie sie ostatnio śniło, że do porodu ze mna jechał dyrektor z pracy, bo mąż był bardzo zajęty i nie miał czasu (czyżby tulił mamusię;)?) więc nie mam pojęcia skąd sie te sny biorą ;)

dzoana- a czym Ty się zajmujesz? jakieś laboratorium?

i znów o reszcie zapomniałam...

mam dzisiaj cały dzień wrażenie zatkanego nosa, a jak smarkam to niby czysto, więc juz nic nie qmam ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry