• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Joweg, sny są odzwierciedleniem Twojej podświadomości. Twój sen oznacza, że po prostu boisz się, że in vitro się nie powiedzie, być może to czego sluchasz podświadomie w sobie kumulujesz. Dlatego musisz myśleć pozytywnie, że na pewno się uda:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem
Ogólnie dobrze umowa podpisana, o naszą obecną sytuację nie pytali, myślałam że to będzie jakoś oficjalnie z kierownikiem osobnym pomieszczeniu ze choć kawę zaproponują a tu na luzie, doradca był z nami a jego znajoma podpisywała z nami kredyt, ubezpieczenia wszystkie dają oni, my oprócz tego ze jesteśmy ubezpieczeni standardowo i dodatkowo w pzu to jeszcze mimo to musieliśmy się ubezpieczyć przez bank, który ma tez w pzu. Dużo rzeczy trzeba donieść typu akt własności, wpis do księgi wieczystej itp... ale ogólnie jesteśmy dobrej myśli bo skoro raty będą wpływać to się nie doczepią przecież.
No i byłam na poczcie odebrać to moje zwolnienie i jutro lub w piątek pójdę do sądu się odwołać no to tyle hi hi
Anaber trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Joweg szybko zleci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Scotland ja mam termin porodu na 27 październik

Marta-to super że sie wszystko fajnie udało:-) ja zaraz będę zupke wcinać przedchwilą zjadłam eklerka wczoraj mnie napadło na kebaba i pierwszy raz od kilku miesiecy zjadłam kebaba chociaż nike powinnam!:no:

Marta, czyli wszystko ok. To super, teraz tylko daj popalić swojemu byłemu pracodawcy.
Ja już zmykam, bo spokoju dzisiaj w pracy nie mam. Odezwę się później.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry