• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

ja nawet nie czulam bólu ... tzn może nie miałam czasu go czuć hehe
pojechalam do pulmunologa i przy okazji mówię mu że coś gardło mi szwankuje że chyba migdałki mi ropieją bo taką "kluchę " w gardle mam i wysłał mnie do gabinetu obok do laryngologa a ten stwierdził zapalenie zatok przeczyścił mi od razu i dał leki ...
Ostatnio miałam tyle na głowie .. jeszcze mama ma guza w głowie ( niegroźnego) i traci słuch i żyłam ostatnio jej sprawami ... zapomniałam o sobie zupełnie ...

ehhh teść ( chrabąszcz) przyjechał i nie mogę dziś wyjść do ogrodu - bo nie mam ochoty na przepychanki i poniżanie mnie ...

Ale jestem szczęśliwa że mąż mnie posłuchał i nie zaprosił dziada na urodziny małej hihihi :D

reklama
Aneczkaa-to masz faktycznie przechlapane współczuje ja łapie zatoki mam też ten francowaty reflux dziadostwo okropne musisz sie jakoś ogarnąć i zająć troszku sobą a teściem sie nie przejmuj:happy2:

witam z rana

Karolina ja tez mam nadzieje ze jeszcze troche posiedzi chociaz do tego 36tc
Ilona mi sie wydaje ze wezma cie na ginekologie lub patologie ciazy nie powinni cie na inny oddzial brac bo ty musisz byc pod kontrola ginekologa ze wzgledu na ciaze tak przynajmniej u nas robia

hej dziewczynki
Ja już cała zestresowana jestem nic mi od wczoraj do tego łba nie weszło, az wieczorem byłam tak zdesperowana ,ze porobiłam ściagi jak w szkole podstawowej :tak: trudno albo napisze albo wylecę z sali. Egzamin zaczynam o 16 i trwa do 20 :baffled:(no chyba,ze wczesniej mnie złapią na ściągniu ) pomyślcie czasami o mnie prosze :sorry2:

Ilonka
powodzenia pisz kochana smski co tam u Ciebie, chyba,ze jak chcesz i pozwolisz to moge zadzwonić do Ciebie to sobie pogadamy :happy:

to chyba tyle bo nie moge sie skupić na pisaniu więc jak wrócę to się odezwę, chyba wezmę nospe bo brzuch boli mnie cały czas ale to z nerwów bo do kibelka co chwila latam:eek:

Dobra zmykam bo wczesniej jade do koleżanki z nią jeszcze się troche podszkolić. także Wam życzę miłego dnia :happy2: paaaaaaaaaa

witam porannie :-)

anaber trzymam kciuki za egzamin
marta &&&&&&&&&&&&& za wizytę w banku
ilonka wracaj szybko ze szpitala
ja dziewczyny jakaś śpiąca ciągle jestem ...

miłego dnia Wam wszystkim

Anaber-kochana trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&będzie dobrze nie stresuj sie:-) Bietka-ja tez jestem okropnie śpiąca ledwo żyje ta pogoda nas tak przytłacza

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry