• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

dzoana - nikt nie zatrudnia mnie 12 h, jestem dzisiaj po prostu w dwóch pracach. a moi pracodawcy jeszcze nie wiedzą o ciąży. aplikację ściąga się przez komórkę, w androidzie jest taki sklep play czy coś takiego

reklama
Jestem i ja na chwilkę wkurzona jak bąk bo mój współlokator włączył o 24 pralkę na cykl 2 godzinny, a ja mu dzisiaj pokażę oj, zaraz idę odkurzać pod jego pokojem a później włączam suszarkę do włosów hi hi hi wiem jestem wredna ale musi zrozumiec żeby pralkę włączać z rana :wściekła/y:.
Boje się jak cholera jeśli chodzi o kredyt mam nadzieję że się ułoży i pójdzie sprawnie.
Anisaij super ta aplikacja szkoda że na kompa takiej nie ma ;-)

Dzień dobry-ja szykuje małą do przedszkola później sama tam pędze bo ide podanie o przyjęcie złożyć Marta-będzie dobrze a na sąsiedzie sie odgryź niech zobaczy jak to jest :-D Anisiaj-długi dzień dzis przed tobą mam nadzieje że minie ci dość szybko i spokojnie:-) Dzoana-jak zawsze z rana pierwsza wszystkie farby niszczą włosy rozjaśniacz troche bardziej ale są świetne odżywki i maseczki które regeneruja włosy będzie dobrze:happy2:

Dzień dobry Kochane,

Ilonko- w obliczu Twojego cierpienia dobrze, że pójdziesz do tego szpitala i zaczniesz znów spokojnie sypiać w nocy, a ból odejdzie bezpowrotnie. Trzymam kciuki by jak najszybciej i jak najsprawniej to wszystko przebiegło.

Zzagubiona- qrcze mała w blokach startowych, bo odlicza już czas do przywitania swoich rodziców. Trzymam kciuki by jednak nigdzie się nie spieszyła i poczekała cierpliwie na swój czas...

Bobo- kiedyś usłyszałam żaląc sie na mężą: "to tylko facet" i wiesz cos w tym jest. Jeśli nie ustawisz mu przypomnienia w komórce, to nie ma zmiłuj- nie będzie pamiętał. ;) Mój co roku składa mi życzenia urodzinowe albo w święta bożonarodzeniowe, żeby nie zapomnieć, albo w dzień urodzin jak juz odbiorę trzeci telefon z życzeniami. Nie znaczy to, że nie kocha i chce sprawiać Tobie przyjemności. Bądź dla niego troszkę bardziej wyrozumiała. ;) A ode mnie najsłodsze życzonka...

Marta- trzymam kciuki za podpisanie umowy dzisiaj i czekam na pozytywne wieści.

Katy- trzymam kciuki za zdrówko Twojego taty oraz za rychłe (ale mi się podoba to slowo, a nie wiem skąd je wytrzsnęłam) i stałe otrzeźwienie Twojego brata.

Marysiu- widzisz co kilka pomysłów to zawsze łatwiej wybrać. Ja zamawiałam zawsze mailowo porcelanę chodzieską, bo mam do niej szczególny sentyment (albo model Iwona, albo Kamelia- biały ze zlota prążką i złotymi literkami), na stronie internetowej znajdziesz adres mailowy do działu sprzedaży. Jeśli chcesz inną porcelanę- musisz zapytać, ale pewnie wszędzie robią coś podobnego.

Małami- kiedy Ty masz wizytę.

Dzoana- no ja podobnie zareagowałam na 12 h pracy, ale jak doczytałam później wszystko się wyjaśniło. Ty zdaje się też pracujesz w porach nocnych, prawda?

agnes- a jak Twoje mdlości? ustępują już powoli? mam nadzieję, że odpoczywasz na zwolnieniu i nabierasz sił na kolejne dni...

Roszpunko- gdzie Ty jesteś? czyżby te dzieciaczki w szkole Cię dopadły i nie chcą puścić? czy wyssały z ciebie cała energię i nie masz sił na bb?

pamelo- daj znać jak po wizycie u polskiego gina...

no i chyba nic więcej nie pamiętam.... ;((( przepraszam...

wszystkim Wam życzę miłego dzionka (środa- mały weekend)

Mam nadzieję, że lori i losiczka szybko do nas wrócą... no i piąteczka... Tęsknię za nimi....

Karol, niestety pracuje na 3 zmiany, na nocne też. Na przykład w przyszłym tygodniu mi wypadają. Mam nadzieję, że nie zaburzą mi owulacji, bo od tego cyklu zaczynam brać duphaston:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że chociaż znikną mi te plamienia od 8 dnia fazy lutealnej, już tym będę się cieszyć.
A co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Coś do przodu z mężem?

Witam
Bobo spóżnione ale z głębi serduszka płynące życzenia wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, aby to Wasze wspólne mieszkanko przyniosło CI ( Wam) szczęście i upragnioną fasolkę !!!!!!!!!!! dużo zdrówka !!!!!!!!!!!!
Marta oj TY wredoto hehe, ale masz rację zatruj ciszę lokatorowi !!!!!!!!!!!!!! :) trzymam kciuki aby z kredytem poszło jak spłatka wszystko &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurcze wybaczcie ale nie mam siły juz wszystkim odpisywać , boli jak cholera ten kamyk przy pęcherzu a jeszcze jak mnie maluszek kopnie w to miejsce to juz w ogóle sie skręcam !!!!!!!!!!

Idę sie pakowac na te wakacje :baffled: koło 14 pewnie bede juz na izbię przyjęć , bo czekam aż mąz wróci z Wawy !!! Najbardziej to ja sie boje tej tęsknoty za Jasiem :-( nie chce aby mąż go przyprowadzał bo tam pełno chorób jeszcze by coś złapał , ale mam nadzieje ze nie bedą mnie trzymać za długo !!!!!!!!

napisze jeszcze przed wyjsciem !!!!!!!!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty które bedą w przeciągu tygodnia &&&&&&&&&&&& bo nie wiem kiedy mnie wypuszczą !!!!!!!!!!!
we wtorek mam swoją wizytę u gina i ciekawe czy wyjdę na nią czy nie !!!!!!! ale może zrobią mi jeszcze jakieś usg w szpitalu maluszka!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieje ze mnie jednak wezmą na ginekologię a nie na wewnętrzy jak mam na skierowaniu,kurcze wolę być z kobietkami w ciązy niz z mocherami ( bez urazy dla starszych ) ale wiadomo jakie tematy na sali bedą- choroby, lekarze, emerytury bleeeeeeeeeeeee..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia !!!!!!!!!!!

dziewczynki smutno mi dzis :-( nie spalam cala noc jestem jakas rozbita a na dodatek chce mi sie plakac bo mam dzis imieniny ( co prawda ich az tak nie obchodze jak urodzin ) no ale to jest inny dzien i zyczenia jakie dostalam byly jedynie z sieci komorkowej ze dali mi na dzis 120 minut :-( maz nawet mi nie zlozyl zyczen ani nic a teraz pojechal zalatwiac sprawy i wroci ok 18 moze. nie chce mu przypominac co chwila wczoraj mu mowilam ze mam dzis imieniny a dzis nic komplenie, jest mi strasznie smutno ide sie polozyc spac
spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!
dziewczyny dzwonił nasz doradca jutro na 10 tą idziemy podpisywać umowę kredytową trzymajcie kciuki zeby wszystko się udało ;-)
TRZYMAM MOCNO !! MOJA RADA CZYTAJ O UBEZPIECZENIU KREDYTU DOŁADNIE .. MY PROSILIŚMY O UBEZPIECZENIE ALE NAS OSZUKANO I JESTEŚMY W D***IE PO WYPADKU MĘŻA....

Spędziłam wczoraj prawie 3 h w poczelakni ... mam nowe leki na płuca .. mój inhalator może być stosowany w czasie ciąży a okazało się że mam jeszcze mega zapalenie zatok ehhhhhhh

reklama
Ilona-mam nadzieje że na oddział który trafisz to będziesz tam miała dobre towarzystwo na tyle żebys do końca pobytu wytrwała :-) Ja złożyłam podanie do przedszkola mam nadzieje że w tym roku małą przyjmą bez większych trudności jestem tak śpiąca że ledwo żywa po prostu Aneczkaa-znam ten ból zatok mnie też często łapie zapalenie zatok niestety współczuje ci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry