Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
Anisiaj-długi dzień dzis przed tobą mam nadzieje że minie ci dość szybko i spokojnie:-) Dzoana-jak zawsze z rana pierwsza wszystkie farby niszczą włosy rozjaśniacz troche bardziej ale są świetne odżywki i maseczki które regeneruja włosy będzie dobrze
Mam nadzieję, że chociaż znikną mi te plamienia od 8 dnia fazy lutealnej, już tym będę się cieszyć.
koło 14 pewnie bede juz na izbię przyjęć , bo czekam aż mąz wróci z Wawy !!! Najbardziej to ja sie boje tej tęsknoty za Jasiem :-( nie chce aby mąż go przyprowadzał bo tam pełno chorób jeszcze by coś złapał , ale mam nadzieje ze nie bedą mnie trzymać za długo !!!!!!!! spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!dziewczynki smutno mi dzis :-( nie spalam cala noc jestem jakas rozbita a na dodatek chce mi sie plakac bo mam dzis imieniny ( co prawda ich az tak nie obchodze jak urodzin ) no ale to jest inny dzien i zyczenia jakie dostalam byly jedynie z sieci komorkowej ze dali mi na dzis 120 minut :-( maz nawet mi nie zlozyl zyczen ani nic a teraz pojechal zalatwiac sprawy i wroci ok 18 moze. nie chce mu przypominac co chwila wczoraj mu mowilam ze mam dzis imieniny a dzis nic komplenie, jest mi strasznie smutno ide sie polozyc spac
TRZYMAM MOCNO !! MOJA RADA CZYTAJ O UBEZPIECZENIU KREDYTU DOŁADNIE .. MY PROSILIŚMY O UBEZPIECZENIE ALE NAS OSZUKANO I JESTEŚMY W D***IE PO WYPADKU MĘŻA....dziewczyny dzwonił nasz doradca jutro na 10 tą idziemy podpisywać umowę kredytową trzymajcie kciuki zeby wszystko się udało ;-)