• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

ja wlansie pobiegalam sobie 5 minut na orbitreku a sapie jakbym biegla conajmniej godzine ;-) dobrze ze teraz pogoda bedzie juz tylko ladniejsza wiec szykuja sie codzienne dlugie spacery, moze nie zrobi sie ze mnie wieloryb jak ostatnio:-)

tomekijustyna no to czekamy na wiesci z jutrzejszego usg:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie do was ale to trochę krępujące :zawstydzona/y: miałyście owsiki w ciąży ? bo ja chyba mam ale się nie śmiejcie ze mnie proszę nie wiem skąd mogłam się nabawić

Marta-ja nie miałam ale mojej koleżanki córka teraz ma przez układ pokarmowy najłatwiej jest sie zarazić jak sie jakieś bakterie dostaja do przewodu pokarmowego nie domyte ręcę lub coś takiego może odwiedź lekarza żeby potwierdzić na pewno czy to aby to

przyszedł @ ....

A chrabąszcz .. ogólnie nas oszukał i dlatego jest właścicielem 3/32 naszego domu i nie dołada się do rachunków , wisi nam 450 zł a mówi że nie ma kasy choć 2 tyg temu kupił sobie wielki telewizor .. a teraz z największym pijakiem ze wsi chleje mi pod oknami ... nawet z małą na podwórze wyjść nie mogę ;/ czekam aż mąż wróci bo ja sie ich boję ...

Marta-może podejdz do apteki i poradź sie farmaceuty czy dostaniesz coś bez recepty co by ci pomogło a dzidzi nie zaszkodziło czy lepiej doczekać do wizyty u lekarza.Dawniej podobno podmywano sie przy takiej przypadłości szarym mydłem i pić wode spod kapusty bo jest kwaśna ale ile w tym prawdy to ci nie powiem bo nie stosowałam

NA różnych forach napisali ze leki można dopiero od 12 tyg ciąży brać a tak pic sok z kapusty, ogórków i czosnek oj.... kurka to się porobiło może kupię sobie wiadro kapusty kiszonej i będę wpierdzielać

Marta-to o soku spod kapusty słyszałam jednak prawda w tym jakaś musi być słyszałam też żeby ograniczyć słodycze bo w środowisku kwaśnym owsiki padają a w słodkim chyba sie rozwijaja to stosuj naturalne środki i zobaczysz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry