• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Agnes-ciuszki są świetne:-) Ja też oglądałam rozmowy w toku nie jest dla mnie realne żeby muc tak o rozmwiać o tym że zabiło sie własne dziecko jagby opowiadała że z psem na spacer wyszła:wściekła/y:i jeszcze ją na wolność wypuścili

Witajcie.

karolinko, tak mi przykro, że twój m się tak zachowuje. Życzę ci żeby w końcu przejrzał na oczy. Bądź silna i stawiaj się im, niech wiedzą, że nie dasz się rozstawiać po kątach!!!!!
Ja poczułam ruchy w 17 tygodniu tak, że byłam pewna że to to. Ale wcześniej też czułam ale bardzo słabiutko!!!! Więc u ciebie też mogą już być:tak:

anaber, też miałam wielki problem z tymi przebrzydłymi gołębiami. Mój brat dopuścił do tego, że złożyły na balkonie jajka i młode się wykluły. Wszystko było obsrane, że nie było gdzie nogi postawić. Nic na nie nie działało, więc w końcu założyliśmy siatkę na balkonie i spokój. Obesrańce wszędzie są, mieszkają na dachu nad nami. Wolę nie myśleć jak ten daszek wygląda. A bezmyślni ludzie jeszcze je dokarmiają. Mandaty bym im wypisywała!!!!! :wściekła/y:

Ja byłam u lekarza i nic ciekawego się nie dowiedziałam. Dostałam jakieś lekarstwo na uszczelnienie naczyń, bo krew mi z nosa leci. No i skierowanie do laryngologa,ale nie wiem czy warto iść, bo w sumie nie jest ze mną tak źle. :happy:
W poniedziałek USG 3D,w środę zwykłe USG i cukier z obciążeniem rano.

Mam straszne smaki na lody, nie umiem się opanować. Ale to raczej nie na dziewczynkę... Za to efekty pożerania ich widać na mojej twarzy...

Zdjęcie brzuszka dodam, ale jeszcze dziś nie pstrykałam. Wieczorem może jak będę miała czas. A gdzie twoje zdjęcie karolinko????

Biedna małami...:-( Co za los...:-(

Ostatnia edycja:
Zzagubiona kurcze to nie dobrze ze tak ci sie robi.....uwazaj na siebie a Nadia prawdziwa pyzunia :-D
Marta a dziekuje pomalutku do przodu:-)jestem juz po badaniach hormony w normie teraz m pojdzie na kolejne badanie nasienia ylko musze zadzwonic i go umowic
Suonko kochana ja juz wczoraj widzialam ale nie bylam pewna czy ona chce zebym tu pisala o tym wiec wolalam sie wsrzymac az sama napisze ....jestesmy z Toba Malenka
Suonko ja zaczynam diete co dzien rano:-D ....juz rece mi opadaj a nie wiem co sie ze mna dzieje zero motywacji.....te cholerne slodkosci mnie gubia
Agnes kochana ciuszki sa poprostu boskie i takie ....chlopiece ;-)
Ja wizyte wczoraj mialam i w sumie reszta wynikow w normie teraz badanie czeka mojego m i po badanou zobaczymy czy cos jest nie tak ze mna czy moze z nim....tata nadal ma bakerie i srasznie leje sie mu z ej nogi wiec ja zaszyc nie moga.......

Dziewczyny Karolcia bedzie miec Jagode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz ma juz 12 cm i nozke 2 cm
:-D wszysko w porzadku
Karolcia jest niesamowicie szczesliwa GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karolcia gratuluję serdecznie Jagódki. widzisz wszystko jest ok. teraz spokojnie czekaj na ruchy malucha.

katka dobrze że twoje wyniki ok. teraz jeszcze m przebadaj i mam nadzieję że tez same dobre wieści będą. i wkrótce to zaowocuje. bardzo wam kibicuje.
no i nadal za tatę trzymam kciuki. wierzę że będzie ok

uciekam już dopiero jutro do was zajrzę. miłego wieczorku kochane. pa

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki potrzebuje przepis na pyszne jedzonko szybkie np kurczak zapieknany z czyms lub cos innego takie danie jednego gara bo mam jutro gosci a nie chce mi sie za duzo stac przy garach a chce by bylo pysznie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry