• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
o matko- bobo- ja uwielbiam pyry z gzikiem ;) mogłabym na zmianę jeść ze śledziem w śmietanie ;)))

wiolka- gratuluję- to są informacje, które nam dodaja skrzydeł

joweg- każda z nas się boi. najpierw się martwimy czy się uda, potem się martwimy czy wszystko jest oki i tak już zostaje do końca życia- na tym między innymi polega instynkt macierzyński ;)

Losiczka Was pozdrawia. Ciągle jej ciężko i próbuje sobie z tym poradzić, ale... Chyba na wszystko potrzeba czasu. Wierzę, że się z tym upora, nabierze dużo sił i wróci do nas szybciutko.

Małami- strasznie mi przykro... Qrcze no...

aneczka- Twój chrabąszcz ma 3/32 waszego domu, a moja chrabąszczowa ma 100% mojego męza, a za chwilkę tyleż samo naszych oszczędności i zdania w sprawie budowy czy wychowania dziecka. Ty przynajmniej masz poparcie męza ;)

marta- kiszona kapucha- ja mogłabym taka surową jeść garściami. moja teściowa niestety płucze, moczy i gotuje, a to już dla mnie nie to samo ;(

zagubiona- qrcze dla mnie te zdjęcia zawsze były bardziej skomplikowane niż test na inteligencję z ukrytą informacją w tle. Najważniejsze, że Nadia jest na swoim miejscu jeszcze przez jakiś czas i ma się dobrze. Niech rośnie zdrowo ;)

za trzy godzinki mam nadzieję siedzieć już w gabinecie, albo poczekalni i czekać na dobre wieści o Astronaucie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina ja też uwielbiam pyry z gzikiem i śledzie w śmietanie mmmm pycha i trzymam kciuki za wizytę daj nam znać jak wrócisz ;-)
Bobo ja będę czekać na te zdjęcia nie pozbędziesz się mnie hi hi hi :rofl2:
Zzagubiona super !

ja dziś robię pyry ze schabowym i brukselka ale jutro zrobię szare kluchy z kapuchą

A ja za chwile będę jadłą kopytka z gulaszem pychotka też zabrałam sie za przestawianie kwiatków i największe okazy ustawiłam na kominku i sie zmęczyłam:eek:jeszcze musiałam im liście z kurzu powycierać:baffled:Paskuda ze mnie straszna tak sie objadłam że oddychać nie moge ja też sie przymierzam do zrobienia coś z włosami tak jak Bobo tylko dopiero jak skończe I trymestr wiem że można farbować ale nie zbawi mnie do maja jakoś zleci a chce rozjaśnić bo do blondu wracam

Ostatnia edycja:
Wiolka Ty za dużo nie szalej z tym sprzątaniem musisz się oszczędzać, rozłóż sobie na kilka dni i po trochu sprzątaj a co do farbowania to pytałam sie mojego gina czy mogę farbować włosy a on że tak i mnie wyśmiał skąd to wzięłam :rofl2:

Marta-dziś nie szalałam 2 tygodnie temu to miałąm taki napad że pomyłam okna w całym domu a mam ich troche w tym 3 balkonowe i poprałam i poprasowałam i zawiesiłam firanki więc najgorszą robote mam za sobą ale dziś już chyba nic nie będę robić bo boli mnie brzuch i mi sie nie chce:sorry:

reklama
Marta- ja widze że Ty też wielkopolanka z krwi i kości ;) szare kluchy też uwielbiam, z boczuniem i zasmażaną kapustką kiszoną... hmmm....

wiolka- troszkę zwolnij, żebyś nie przegięła. Ja wiem, że masz teraz tyle energii, że mogłabyś meble przestawić, ale uwierz mi dla Twojego bezpieczeństwa i zdrowia maluszka- rozłóż to w czasie i nie przesadzaj.

kochane- ja niestety popołudniu nie mam dostępu do netu. Mam tylko enpr w komórce i tam postaram się coś skrobnąć, ale qrcze na tym małym ekraniku to ostatno tak zagmatwałam, że ho ho...
napisze sesemeska do Katy i jeśli się zgodzi to przekaże Wam wieści ode mnie po wizycie.
za godzinke już jadę ;)

Ilonko- wczoraj po raz kolejny jak się położyłam spać to z wielkim skupieniem wsłuchiwałam się w swój brzuszek. Chyba ze dwa razy wydawało mi się, że poczułam coś jakby ktoś materiałem przejechał przez skórę- tyle tylko, że od wewnątrz. Tak bardzo chciałam poczuć, że nawet dostałam omamów ;) Bo to raczej niemożliwe by to było TO i tak wcześnie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry