• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka za Tobą chodzą ziemianki trzy dni a za mną tyle chodziła kapusta kiszona i tak się nawpieprzałam że teraz na nią patrzeć nie mogę hi hi hi ale przepisu jako takiego na ziemniaczki w mundurkach to nie nam :szok:

reklama
Dziewczyny załatwiłam dopłate do wózka!!!!!!!Ale sie ciesze Nastka będzie szczęsliwa czuje sie jagbym w totka wygrała!!!:-):-DJeszcze tylko musze zdobyć pieniądze na operacje i to będzie duzy krok do przodu dla nas

woilka upiecz ziemniaki w piekarniku i zrob twrarog z cebulka przygotuj tez maselko. po upieczeniu ziemiaczka na kawalwek ziemniaka naloz troszke twarozku maselka i posyp so smaku sola. mniammmmmmm

dziewczyny udalo mi sie zdjecie z filmiku wyciac ;] pyza.jpg

reklama
wiolka poznanskie pyry z gzikiem to sa hihi :-) dla mnie pychaaaaaaa

ale mi bobo smaka zrobiłaś..;-)ale za mna chodza te rogaliki ILONKI.wam tak ładnie wychodziły to i mi moze sie udadza....

aaaa ILONKA gratulacje synka najwazniejsze zeby było zdrowe!!!ale rozumiem cie mnie tez córaa sie śni....

zagubiona nono rośnie ci śliczna pannica;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry