• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiokka23- da rade w to nie watpie :) heheh tylko sie boimy zeby nam zarodkow nie podmienili :P hehe i zeby czarny dzidzus nie wyszedl hehe bo maz kurcze uczulony na
"brudasow " hihi

reklama
Joweg-nie podmienią:-)ja pamiętam siebie jak dopiero w 4 dobie zobaczylam Nastke była taka śliczna ciemna karnacja co prawda była łysa ale piękna a lekarze mi mówili że będzie miała wielką głowe zdeformowaną a ona wyglądała normalnie płakałam przy łóżeczku i kilka razy pytałam mame czy to napewno do mojego dziecka mnie przyprowadziła czy to nie pomyłka:eek:

oj boziu :( ale ludzie z ytch lekrzy czasami bez serca :( moj maz sie tylko boi ze podmienia bo tak naprawde to nie wiemy :) lezy nas tam pare babek i oni biora zarodki do rurki i potem do nas :) i w ciagu paru minut pare kobiet zapaldniaja :)

nom sa podpisane :) nazwisko ale wiesz jak to w pospiechu niby ogldam na monitorze ze je bierze ale nazwiska nie widac hehe

i znow bede przezywac niedlugo rozmrazanie czy sie podzielily i czy przezyly oj boziu to gorsze niz ze swiezych zarodkow :)

Małami, tak mi przykro się zrobiło. Życie jest niesprawiedliwe:wściekła/y: Normalnie boję się zajść w ciążę, tutaj się cieszysz, a zaraz okazuje się, że coś jest nie tak. Jakby życie napluło w twarz:-( Ale wierzę, że wyjdziesz z tego silniejsza. Przytulam mocno

Joweg-każdemu towarzyszy stres tobie przy invitro nam przy zwykłej ciąży zawsze jest ryzyko i trzeba sie z tym pogodzić i myśleć że musi sie udac bo nie ominiemy tego strachu.Nadzieja umiera ostatnia trzeba sie tego tzrymać ja trzymam mocno kciuki za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) Malami-przytulam trzymaj sie:happy:

wiolka23- tylko naturalnie co cykl jak sie starasz masz nadzieje :) ja co cykl niestety nie moge a bardzo bym chciala , no i te koszta sa ogromne , jak sie teraz nam nie uda to niestety ale chyba nie bedzie juz nas stac na koeljne podejscie :(

reklama
dobrze ze dzis czwartek bo mam juz dosc wczoraj w praca nic mi sie niehccialo robic a kolega byl mi pomagac masakra a dzis czuej bedzie jeszzcze gorzej hehe :) a jutro juz piatek najlepszy dzien calego tygodnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry