• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kupiłam sobie w końcu kiszoną kapustę - to jest to pycha :-D
Joweg uda się zobaczysz, musi się udać nie ma innej opcji, będziesz z brzuchalkiem chodzić;-)

reklama
Joweg-zajęłam sie sprzataniem najgorsze jest to że to wszystko aż tyle kosztuje nie powinno tak być to jest obdzieranie ludzi ze skóry w biały dzień tylko dlatego że chcą mieć dziecko!!!

Wiolka tak jak mówisz nie inaczej teraz takie głupie czasy nastały wszystko drogie masakrycznie i zdzierają z ludzi jak tylko mogą, ja z chęcią dałabym rządzącym na miesiąc pensję najniższej krajowej ciekawe czy by wyżyli :wściekła/y:

MArtaSx- wyzyliby hehehhe na waciki dla ich zon by nie starczylo :)

wiolka23- dziekuje kochana jestes :) nie moge sie doczekac :) najchetnije bym przyspieszyla czas ale kwiecien szybko zleci swieta i po swietach potem robie chorobowe na remont domu i od 21 maja planuje urop ciekawe czy mi daw wogole , a po transferze wogole jakbym byly w ciazy to palnuej juuuz nie wracac do pracy :rofl2:

jakbysmy z mezem dostali naprawde trojaczki to dopiero wydatek :)

wozke juz mam upatrzony dla dziewczynki :) dla jednego dzidziusia , teoretycznie nie biore pod uwage ciazy mnogiej ale gdyby wyszly blizniaki albo trojaczki to dopiero bede szczesliwa :)

Ostatnia edycja:
spraztanie zawodowe hehhe tak po 4 godzinki dziennie , wiesz zbierma na in vitro hehe :) i po trnaferze wezme 2 tygodnie urlop i jak sie uda to potem chorobowe a jak nie to wroce do pracy :)

Ostatnia edycja:
Marta-dla nich najniższa krajowa to chyba na waciki przy wypłatach po 30 tysiecy i wszystkim za darmo przelotach podróżach posiłkach i ch....j wie czym jeszcze francowate pasożyty ja posprzatałam jeszcze mi tylko poodkurzać zostało i będę mieć spokój

No niestety żyjemy w takich czasach że liczy sie pieniądz macie jakiś dobry przepis na ziemniaki w mundurkach?Gotowane lub pieczone?Chodzą za mną takie ziemniaki musze sobie zrobić bo sie mi po nocach śnią:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry