• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo bez przesady ale ostatnio jakis taki czas ze ciagle musze kupowac nowe spodnie bo wszystko za duze a jem jak slon :) ja jem moj maz tyje hehe u nas tak to chyba dziala :D w sumie mam 165cm i 47kg :)

zzagubiona- no co ty ?:D to sie jeszcze zastanowie :)

wiolka23- i tak ma byc my tez idziemy rodzic razem a co :) niech widzi to cierpienie :d

reklama
Mój lekarz prowadzący powiedział że prawdopodobnie będę miała cesarkę bo jestem bardzo wąska w biodrach i mogę miec problem, no ale powiedział, że zobaczymy jak to się będzie rozrastać

Witam :)
ja dopiero zaglądam bo niedawno wstałam, kiepsko w nocy spałam co chwila sie budziłam, kręcilam się.Myślalam,że po takim dniu będę trolić jak nigdy a tu porażka. Igor tez dzisiaj przyszedl do nas bo coś się wiercił i kurcze musialam troche odespać wczorajszy stres i dzisiejsza nockę. Wstawiłam pranie a tu taka pogoda za oknem buuuuuuu wczoraj tak ładnie było, jedyne co dobre to ten deszcz umyje mi barierki zafajdolone przez te wstretne gołębie. Normalnie im jakąś trutkę podsypię wszystko mam osrane :wściekła/y: nic mnie tak nie obrzydza i irytuje jak ptasie i psie kupy :baffled:

Ilonko
a Ty jak się czyjesz??

Małami przytulam mocno trzymaj się kochana :*

MartaSx mam nadzieję ,ze jak Ci obiecał to dotrzyma słowa, bo moj w poprzedniej ciąży powiedział,ze kiedy poprosze o znieczulenie to dostane. a jak przyszło co do czego to już było za poźno i twierdził,ze się obejdzie chociaz od prośby jeszcze sie męczyłam 4h. Bo najgorsze sa te obiecanki i że dostanie się nawet gwaizdkę z nieba a rzeczywistośc jest inna.
Dziś mi sie teściowa zapowiedziala więc musze sie ogarnąć, bo pozniej bedzie ,ze siedzę w domu i nic nie robię:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystko boli czy jest to cesarka czy poród naturalny,cesarka to jest już operacja i z brzuchem później różnie bywa bo mam koleżankde której sie nie goiło i brzuch jej sie rozchodził,mi sie nic nie działo bolało bo musiało ale nie jakoś nadzwyczajnie zleży jak kto jest wytrzymały na ból ja będę rodzić tak jak lekarz zaleci nie wiem co bym wolała musze mieć na uwadze że oprócz noworodka mam w domu dziecko którre waży ponad 20 kilo i po ewentualnej cesarce i tak j będe musiała podnosić zobaczymy Joweg-mąż sie sam zdeklarował że chce ja go nie zmuszam ale jak będzie to zobaczymy jest wytrwały więc myśle żeby mi nie zemdlał na porodówce:-D

martaSx- moje bioderka tez nie sa za szeroki hehe :) ale poki co musze zajsc w ciaze a potem myslec dalej :)

wiolka23- u nas w sumie normalne ze zawsze facet jest na porodzie wiec nawet sie nie pytam bo dostane opieprz :) jakby mogl to on by chodzil w ciazy :) ale niestety taki zaszczyt spotka mnie :)

Ostatnia edycja:
wiolka mój też powiedział,ze był przy pierwszym to i chce być przy drugim co mnie zdziwiło bo jak widzi krew to zaraz mdleje. wtedy na porodówce to też zanim sie przyzwyczaił to siedział blady i siny a na sama końcówkę to wyszedł bo pewnie by padł.

Dziewczyny wiadomo ,ze jak są wskazania to cesaraka mu być, ale jak tylko się chce bo się chce to lepiej tego uniknąc nie znam osoby która po cesarce śmigaął jak fryga przewazniej cierpią dziewczyny. a po naturalnym szybciek sie wszystko regeneruje naprawdę.
Moja szwagierka jak zaszła w ciążę to wazyła 42kg przy wzroście 150cm jest malutka i filigranowa męża ma postawnego facet szczupły ale wsoki prawie 2m. wiec załozyli ,ze dziecko tez moze być duże i usg to potwierdziło no to bedzie miałą cesarke bo jest szczupła i wąska w biodrach. A urodziła naturalnie chłopca z wagą 4100. podziwiałam ją naprawde bo moj Igor ważył 3100 a wycisnąć go nie mogłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-ale liczą sie chęci no i przezwyciężył własną słabość żeby być z tobą :-)mojego nie przeraża krew jagby przy cesarce wpucili to pewnie by kukał co oni mi tam robili :-D jest to wsparcie jagby nie patrzył:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry