• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy a czuje sie raz dobrze raz nie wczoraj myslalam ze chyba bede rodzic mala strasznie napierala glowka na szyjke do tego skurcze jakies mialam na szczescie przeszlo i narazie spokoj mam ehh

reklama
jestem Kochane :-)
wczoraj fryzjera zaliczylam i jestem bardzo zadowolona scielam troszke wloski i ladny kolorek mi zrobila :-)
ilonko a jednak chlopiec hihi wazne by rosl silny i zdrowy :-)
widzialam na enpr wiadomosc od malami :-( trzymaj sie Kochana....tak mi przykro :-( to jest takie niesprawiedliwe....

A ja nic nie wiem.... :no: pisałam ostatni że dawno jej nie było, ale co sie stało?????????
przeczytałam o MałejMi bardzo mi przykro kochana, to wszystko jest takie niesprawiedliwe eh....

Katy
co u Ciebie?
Bobo jak u fryzjera? dawaj zdjęcie

Ostatnia edycja:
hej jestem i coraz szczesliwsza bo blizej weekendu :) no i tak patrze na suwaczek ile to jeszcze do tego transferu , i doszlam do wniosku ze jak bedzie juz miesiac to juz bedzie okej :)

joweg jak ja sie stesknilam za Toba hihi dawno Cie nie widzialam :-) Kochana mi tez sie ryjek usmiecha ze masz ten swoj upragniony maj coraz blizej i bedziemy razem w ciazy chodzic hihi :-) bo ja tez musze zajsc z Toba na rowni co by Ci smutno nie bylo hihi

Bobo dawaj zdjęcia ;-) no i na te ze ślubu czekamy ;-)
Ilonko kochana na 100% płeć poznasz przy porodzie ;-)Ale cieszę się, że nocka spokojna ;-)
Malami przytulam Cię mocno!! Trzymaj się...
Katy jak tam u Ciebie? Trenujesz coś? Ze mną ciężko... dziś znów zaczęłam dietę...
A coś Jane ostatnio malutko tutaj...

bobofrutek-i to mi sie podoba hehehe nom cos ostatnio nie moglysmy sie zgadac , taka padnieta jestem po pracy ze nic mi sie niechce :) to bobo zachodzimy razem i wtedy napewno nie bedzie mi smutno hehe :)

suonko87- to dawaj swoje kg mi sie pare przyda :)

suonko nie mam jeszcze fotek ze slubu :-) a zdjecie mojego nowego lebka zrobie pozniej bo teraz jestem niefotogeniczna hihi
joweg bedziemy razem krzyczec na porodowce hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry