wiolka23
Fanka BB :)
Wiecie najbardziej denerwuje mnie to że człowiek chciał pomóc i pożyczył ubranka mamy mnóstwo ubrań po nastce w jednym czasie pożyczyłam 3 osobom i wiadomo że te ubrania są jak nówki ona nie chodzi więc ich tak nie niszczy a oddać by pasowało jak ja urodziłam dziecko to nam ani teściowa ani jego siostra nic nie pomogły chociaż wiedziay że finanasowoledwo ciągliśmy bo M znalał prace 2 tyg przed moim porodem ale cóz tacy są ludzie ni3e lubie siebie takiej bo nie wiem jak na jakąś sytuacje zareaguje czuje sie jak dziewcynka z podstawówki
Karolina-strasznie ci współczuje szkoda że nie możesz dotrzeć do męża bo przecież jest ci potrzebny mam nadzieje że coś sie niebawem zmieni i ciebie doceni
Marta- ja też sie nieraz kłóce z mężęm ale zawsze za mną stanie ja odrazu stawiam wszystko na jedną karte i jak teściowa miarke przebierze to kazuje mu wybierać albo ona albo ja niepowinnam tak robić ale nie nawidze tego babska życie mi zatruwa,wczoraj mu powiedziałam że nie chce jej wogóle widzieć przez całą swoją ciąże teraz to sie chyba robie tak samo nieznośna jak ona
Karolina-strasznie ci współczuje szkoda że nie możesz dotrzeć do męża bo przecież jest ci potrzebny mam nadzieje że coś sie niebawem zmieni i ciebie doceni
Marta- ja też sie nieraz kłóce z mężęm ale zawsze za mną stanie ja odrazu stawiam wszystko na jedną karte i jak teściowa miarke przebierze to kazuje mu wybierać albo ona albo ja niepowinnam tak robić ale nie nawidze tego babska życie mi zatruwa,wczoraj mu powiedziałam że nie chce jej wogóle widzieć przez całą swoją ciąże teraz to sie chyba robie tak samo nieznośna jak ona

Karolina-pamiętaj że ty będziesz mamą i ty masz większe prawo wyboru a teściowa wybierała imie soim dzieciom więc do twojego głosu nie ma.Z mężem mozecie zdecydować co i jak
.....a koszyczek mega fajny pomysl