• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiecie najbardziej denerwuje mnie to że człowiek chciał pomóc i pożyczył ubranka mamy mnóstwo ubrań po nastce w jednym czasie pożyczyłam 3 osobom i wiadomo że te ubrania są jak nówki ona nie chodzi więc ich tak nie niszczy a oddać by pasowało jak ja urodziłam dziecko to nam ani teściowa ani jego siostra nic nie pomogły chociaż wiedziay że finanasowoledwo ciągliśmy bo M znalał prace 2 tyg przed moim porodem ale cóz tacy są ludzie ni3e lubie siebie takiej bo nie wiem jak na jakąś sytuacje zareaguje czuje sie jak dziewcynka z podstawówki:no: Karolina-strasznie ci współczuje szkoda że nie możesz dotrzeć do męża bo przecież jest ci potrzebny mam nadzieje że coś sie niebawem zmieni i ciebie doceni:happy: Marta- ja też sie nieraz kłóce z mężęm ale zawsze za mną stanie ja odrazu stawiam wszystko na jedną karte i jak teściowa miarke przebierze to kazuje mu wybierać albo ona albo ja niepowinnam tak robić ale nie nawidze tego babska życie mi zatruwa,wczoraj mu powiedziałam że nie chce jej wogóle widzieć przez całą swoją ciąże teraz to sie chyba robie tak samo nieznośna jak ona:sorry:

reklama
Marta tak na sodę, jak sie pieni to chłopiec jak nie to dziewczynka- mnie wyszło dziewczynka haha !!!!!!!!!!!!! SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tu ptaszek !!!!!!!!!!!!!

Ilonka- mi z wahadełka wychodzi dziewczynka, z chińskiego dziewczynka. Wiem- chciałam chłopca, ale w obecnych okolicznościach ucieszę się z Jagódki ;)
I Ty się tak nie nastawiaj- pamiętasz jak Viola chyba miała dziewczynkę, a po miesiącu jej jajka urosły? Moja znajoma miała cały czas wmawiane, że chłopak i jak pojechała rodzić i usłyszała od lekarza: gratuluję zdrowej i ślicznej córki co się zerwała z tego fotela i patrzy z niedowierzaniem na leakrza pytając czy się nie pomyliło mu. Też możesz być takim przypadkiem. Moja kuzynka do października była przekonana, że będzie dwóch chłopaków, a miesiąc później urodziła dwie dziewczynki. Nie ma reguły ;)

Ja wizytę mam na 16.30- teoretycznie. Jak rzeczywiście jest z poślizgami, nie wiem, ale mam nadzieję, że te plotki są bardzo przekoloryzowane. ;) Dam znać na enpr, albo napisze do Katki. ;) Musisz się niestety uzbroić w cierpliwość ;)

oj Karolinko juz w cuda nie wierzę, naprawde, !!!!!!!!!!!!! raczej jajeczka nie wsiąkną juz także bedę jedna ja sama w domu jako babeczka, !!!!! wiesz tej pseudogin nie wierzyłam ale temu lekarzowi wierze bo on prowadził mi ciążę z Jasiem i od początku twierdził ze to facet bedzie i mam, teraz tylko pewnie we wtorek potwierdzi mój prowadzący i juz nie bedzie złudzeń, no ale ja tych jajeczek jeszcze na oczy nie widziałam, ale nie chce juz robić sobie nadziei ze moze jednak to moje marzenie sie spełni teraz,,,,,, było by za pięknie, za dużo chyba wymagam , !!!!! wiem ze inne kobiety nie moga mieć w ogole dzieci a ja bym miała narzekać ?????? nie :), no nie powiem serduszko zakuło przez sekundę wczoraj na tym usg bo wszystko mi mówiło ze bedzie ta księżniczka ale jak jest synek to tez super przeciez !!!!!!!
No nie mam wyjscia, trzeba czekac na wieści od Ciebie ;-) trzyma kciuki aby okazało sie ze bedzie Hubercik !!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry wszystkim

ka-ro-li-na trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&
no Ilona na przekór wszystkim , ma chłopaka :) :-) hehehehehehe
marta sx śliczny brzusio - ja w 11 tyg byłam płaska .... hehehehe , na szczęście już teraz i u mnie powoli widać :-)

ja od 7:30 leżałam bez ruchu - młody jakiś leniwy dzisiaj, pukam, stukam , ledwo 3 razy kopnął i ciszaaaaaaa .... powoli się denerwuje :confused2:

Ilonko- we wtorek sobie potwierdzisz. :) W moim przypadku najważniejsze, żeby było zdrowe, ale mój mąż stwierdził, że jak będzie chłopak to chce by nosił imie po zmarłym teściu, a na to zgodzić się nie mogę. Na drugie oki, ale pierwsze miał być Hubert i będzie. A że ostatnio niewiele mam do powiedzenia to pewnie decyzje podjąłby za mnie mąż w asyście mamusi, więc dlatego wolałabym by była Jagodka :)))

Ja wróciłam z zakupów wcinam sobie bułleczke kukurydzianą z dżemem u mnie też jak sie teściowa dowie że w ciąży jestem to znowu imie dla dziecka zacznie wybierać chrzestnych i zacznie doradzać co mamy jak najtaniej kupić żeby zaoszczędzić bo dziecko nas będzie sporo kosztować:wściekła/y:Karolina-pamiętaj że ty będziesz mamą i ty masz większe prawo wyboru a teściowa wybierała imie soim dzieciom więc do twojego głosu nie ma.Z mężem mozecie zdecydować co i jak

czesc dziwuszki

Ilonko nasze malenstwa w konia nas zrobily i tyle hehe ja bylam pewna ze chlopak mam babe ty na odwrot ;p;p
karolina zobaczymy co z tego wyjdzie no i kciuki za wizyte&&&&&&&
Marta
brzus i dzidzia sliczneeee

u mnie z kalendarza i sody dziewczyna wychodzi a z wachadelka chlopak ;/ zachcianki u mnie sa takie ze slodkie zagryzam slonym lub kwasnym wiec i to i to wczoraj np zjadlam truskawki z czekolada i zagryzlam kiszonym ogorkiem ze sledziem hahaaha:-D

reklama
Dzien dobry
Wczoraj nie mialam jak wejsc na bb poprostu brak czasu ale widze ze Ilonka od razu to wychaczyla
Dobrzeze juz wrocilas jeszcze nie zdazylam zyczyc ci powodzenia a tu czytam ze juz wracasz....moze i dobrze bo jakos w domu czlowiek zawsze czuje sie lepiej
Ps fajnie ze bedzie Pawelek beda urwisowac z Jasiem :-)
Zzagubiona jak sie czujesz??? Kurcze ty mnie zadziwiasz swoimi talentami:tak: .....a koszyczek mega fajny pomysl
Roszpunka kciuki za wizyte juz zacisniete ;-)
Madlen super czyli wszystko wlasciwie sobie przyrasta :-)
Karolcia sciskam i tak jak pisze Ilonka czekamy na nowe zdjecie brzucholka ...jak wrocisz z wizyty to od razu sie melduj...oki??? &&&&&&&&&&
Katrina ty tez juz dawno nam nie chwalilas brzuszkiem a niedlugo juz go miec nie bedziesz wiec daj nam oczeta nacieszyc ;-)
Marta sliczne te nowe nabytki twoje i brzuszek tez coraz bardziej widoczny :-)
Anaber bedzie dobrze...napewno zdasz &&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry