• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Jestem i ja
Wiolka
jak zawsze pierwsza :-D
I Ilonka mnie też wyprzedziła hi hi no to dobrze, że spałaś choć jedna noc wyspana :-D a ja mam ochotę na różne rzeczy od kwaśnego po słodkie ale w chińskiej tabeli wychodzi że dziewczynka i z owulacyjnej też, wiec zobaczymy.
Dzona tą szarą kupiłam w takim chińskim sklepie nie wiem jak się nazywa u nas tylko jeden taki wdziałam, tam jest wszystko począwszy od majtek po gumki do włosów i buty, kolorki były inne i płaciłam za nią 19zł, ale widać że materiał nie jest zły fajnie się nosi.

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-dzoana mnie uprzedziła:-)ubrania faktycznie fajne i taniutkie:happy:a brzusio ci ładnie rośnie zaraz czas poleci i będziesz zaczynała II trymestr :eek:jak szybko a ja dopierp na samym poczatku :sorry:ale co zrobić żeby tylko wszytsko odbywało sie powoli wspokoju to będzie ok,mała do przedszkola pojechała ja na zakupy zaraz pędze zimno u nas dziś i chyba będzie padać bo pogoda jakaś taka nie bardzo:crazy:

Dzień dobry!

Ja też dzisiaj miałam kłopoty ze wstawaniem ;) A wczoraj się tak wściekłam na męża, że jak tylko wrócił z polowania poszłam spać, żeby nie prowokować kłótni i łez. Śniły mi się jakieś glupoty, cierpł mi kręgosłup i się ciągle budziłam, a rano bolało jak usłyszałam budzik ;(

Dzoana- albo kiedyś już wspominałaś albo taka błyskotliwa jestem, choć w to drugie wątpię. ;)

Roszpunko- a może tak jakies zdjęcie brzusia?

Ilonko- szkoda, że nic nie mogę zrobić, ale wierzę, że ból nie będzie Ci tak dokuczał. Trzymam za to kciuki.
Dobrze, że spałaś spokojnie dzisiaj. ;) A zdjęcia brzuszka wstawię jak zrobię ładne i jak kabel znajdę, bo gdzieś posiałam w ferworze porządków ;( Szczerze mówiąc mam wrażenie, że niewiele się zmienił od ostatniego zdjęcia ;)

Zaagubiona- ja wierzę, że koszyczek przy Twoich umiejętnościach to pikuś ;)

Wiolka- mi z kalendarza chińskiego wychodzi Jagoda, więc teraz mam nadzieję, że się sprawdzi. ;)

Qrcze za 8 i pół godziny wizyta u lekarza. Troszkę się denerwuję ;) Mam nadzieję, że tylko tym, że nowy lekarz i nowe miejsce, że nie wiem czego się spodziewać itp. Z Maleńtasem mam nadzieję, że jest oki. Ach....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka faktycznie Dzona pierwsza hi hi nie zwróciłam uwagi, ja pamiętam jak test robiłam to było tak nie dawno szybko mi to przeleciało, zobaczysz sama. Ja za trzy tyg mam wizytę u gina i będzie robił badanie genetyczne na zespół downa itp. mam nadzieję ze będzie dobrze :tak:
Dzona A tą drugą koszulkę i kupiłam w Oliwi i kosztowała 15zł fajne ciuchy są tam więc warto sie przejść no i chustka 5zł też tam.
Karolina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze ;-)
Dawno nie było Malejmi ciekawe co u niej ?

Karolina- napewno z maleństwem twoim wszystko wporządku a skoro nowy lekarz to pewnie nie bardzo wiesz czego sie po nim spodziewać,ja też mam nadzieje że ci sie sprawdzi:happy: ja też wczoraj ściełąm sie z mężem właściwie to ot tak sie do niego przyczepiłam jak tak będę robić to sie wyprowadzi odemnie:-D rozmawialiśmy o jego siostrze której pożyczyłam sporo ub rań po Nastce sporo butów (a za buty dużo płaciliśmy bo to były profilowane z memo)a ona ma takie tendencje jak moja teściowa zabrać coś a później nie oddać albo dać w prezencie koleżance która teraz urodziła i okropnie mnie to zdenerwowało a z do łez doprowadziło zwariowałam poprostu nie wiem czemu tak zareagowałam ale rozmowa o teściowej albo o jego siostrze doprowadza mnie do takiej furii a od wczoraj do łez!!:sorry:

Wiolka- burza hormonów ;)))) mnie teściowa też doprowadza do szału, nie martw się, i brat mojego męża- padalec ;) ale to inna historia... ;) ja w tym wszystkim płaczę w dużej mierze z powodu męża, ale chyba czas się po prostu przyzwyczaić, że zawsze będę numerem dwa ;)

Wiolka przyznam szczerze ze bardzo nie ładnie postąpiła :no: jak się pożycza to się oddaję ! Ale teraz tak będziesz miała płakała i śmiała się na przemian :tak:
Karolina współczuje Ci bardzo, moj m jeśli chodzi o takie sprawy jest za mną ale też ma dużo za uszami i czasami płacze przez niego też...

Marta mnie wychodzi i z chińskiego i z owu i nawet z wahadełka ze dziewczynka hehe, jakiś wyjątek jestem ze mi sie to nie sprawdziło !!! hhihihi
Karolinka ojjj wybacz zapomniałam i ze TY masz dziś tak oczekiwaną wizytę - wybacz słońce, trzymam kciuki, i znów bedzie odświeżanie enpr co minutę hehe :)na którą godzinę masz>?? czytałam ze są baaaaaaardzo duże poślizgi , ale mam nadzieje ze za długo tam nie posiedzisz !!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry