MartaSx
mama Oliwierka
Jestem i ja
Wiolka jak zawsze pierwsza
I Ilonka mnie też wyprzedziła hi hi no to dobrze, że spałaś choć jedna noc wyspana
a ja mam ochotę na różne rzeczy od kwaśnego po słodkie ale w chińskiej tabeli wychodzi że dziewczynka i z owulacyjnej też, wiec zobaczymy.
Dzona tą szarą kupiłam w takim chińskim sklepie nie wiem jak się nazywa u nas tylko jeden taki wdziałam, tam jest wszystko począwszy od majtek po gumki do włosów i buty, kolorki były inne i płaciłam za nią 19zł, ale widać że materiał nie jest zły fajnie się nosi.
Wiolka jak zawsze pierwsza

I Ilonka mnie też wyprzedziła hi hi no to dobrze, że spałaś choć jedna noc wyspana
a ja mam ochotę na różne rzeczy od kwaśnego po słodkie ale w chińskiej tabeli wychodzi że dziewczynka i z owulacyjnej też, wiec zobaczymy. Dzona tą szarą kupiłam w takim chińskim sklepie nie wiem jak się nazywa u nas tylko jeden taki wdziałam, tam jest wszystko począwszy od majtek po gumki do włosów i buty, kolorki były inne i płaciłam za nią 19zł, ale widać że materiał nie jest zły fajnie się nosi.
Ostatnia edycja:
a brzusio ci ładnie rośnie zaraz czas poleci i będziesz zaczynała II trymestr
jak szybko a ja dopierp na samym poczatku
ale co zrobić żeby tylko wszytsko odbywało sie powoli wspokoju to będzie ok,mała do przedszkola pojechała ja na zakupy zaraz pędze zimno u nas dziś i chyba będzie padać bo pogoda jakaś taka nie bardzo
Będę trzymać kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& za udaną wizytę, daj znać jak było:-)
jak się pożycza to się oddaję ! Ale teraz tak będziesz miała płakała i śmiała się na przemian