• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka - dzięki! Wiem, że pisałaś, ale dzisiaj tak się zastanawiałam (tylko błagam, nie śmiejcie się;)) - czy taki ból np. podczas siedzenia oznacza, że gniotę coś w środku? ;) Mój M się ze mnie śmieje, że myślę, że zgniatam 4 mm zarodek, ale ja już mam myśli iście głupie ;) co do magnezu - mogę go brać bez konsultacji z ginem? wizytę mam za tydzień, ale chyba nie będę czekać i zacznę brać (nospę biorę)

reklama
anisiaj, możesz brać magnez tak samo jak ciążowe witaminy. Moja gin mówiła, że na pewno nie zaszkodzi ten który ja biorę i działa rozkurczowo. Tym bardziej, że ja mam niedobory, bo czasem mi drgają powieki i mięśnie.
Myślę, że z twoim brzuchem wszystko dobrze, mnie też bolał na początku jak na @, potem po bokach itd. Bierzesz nospę, więc wszystko ok:-) W ciąży w końcu jesteś, ktoś rośnie w twoim brzusiu, więc możesz się czuć nie tak jak zwykle:tak:

wiolka dziekuje ze pytasz no ja sie czuje ok oprocz sennosci, zgagi i mdlosci ale jakis wiekszych niespodzianek nie ma. Teraz tylko czekam na wyznaczenie daty usg, ale jakos w tej ciazy czas mi szybciej leci niz ostatnio wiec nie narzekam.

Wczoraj czytałam fajny artykuł - dziewczyna pisała w nim, że w ciąży ciągle się czymś...dziwiła. Że tu boli, tam uciska, tak smakuje, tak pachnie, że drętwieją ręce itd. Więc ja się będę dziwić, jak brzuch zacznie mnie boleć...na plecach, bo tylko tam jeszcze nie boli ;P

Dzięki Roszpunka, kupię jutro ten Twój magnez

wow, Scotland już 9 tydzień, a pamiętam jak założyłaś suwaczek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry