• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonka, tak się cieszę, że wszystko dobrze z twoim syneczkiem. :happy2::happy2::happy2:Ja muszę czekać do poniedziałku, ale nastawiam się na Maksia. Oby wszystko było dobrze z moim maluszkiem. Z każdym dniem mam większego stresa. W poniedziałek nie usiedzę na tyłku pewnie...

Co do tych smaków, to u Ilonki się nie sprawdziło chyba, bo miałaś ochotę na słodkie, prawda? No i przecież przytulanki były 2 dni przed owu... Twój M widać to męski mężczyzna. Jak to mówią, do trzech razy sztuka hihi.

hejka ,zagladam na chwilke do was;-)
dzisiaj przyszedl moj test i od razu siknelam,a po chwili wyskoczyl piekny napis PREGNANT 2-3 !!!!,tak sie ciesze ,teraz tylko zeby wszystko dobrze bylo ;-)
i zaczyna mnie mdlic..i nie mam apetytu..maskara...moja fasolka zaczyna dawac znac,ze jest u mamusi pod serduszkiem :-D

pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

madlen - cudnie się to czyta :))) gratulacje!:)

dziewczyny -czy napięty brzuch, bolący cały dzień (nie mocno, ale tak jak podczas zaparć, a zaparć nie mam), powinien martwić?

madlen, :-)

anisiaj, już ci kiedyś pisałam, że na twardy brzuch biorę magnez, Magnezin 200mg 3 x dziennie i brałam nospę. Możesz zapytać swojego gin, ale jak czujesz, że jest mocno napięty to weź nospę i magnez, będzie ci lepiej i maluszkowi na pewno nie zaszkodzi.

reklama
anisiaj ja ci nie pomoge kochana..wydawalo mi sie,ze duzo wiem..a teraz kiedy jestem w ciazy..wszystko zapomnialam..:zawstydzona/y:..nawet sama ostatnio panikowalam,czy jak boli brzuch jak na @,to czy to nic zlego..
ale pewnie zaraz ci tu ktoras odpisze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry