• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
cześć i czołem

Ilonka - nie do pozazdroszczenia patowa sytuacja, bidulko musisz to jakoś wytrzymać..

Bietka - znam Twój ból, ja tak "jadę" na Loratadynie, od czasu do czasu muszę wziąć, boje sie co będzie za tydzień czy dwa jak wszystko na raz będzie kwitło i pyliło...

Madlen - to jeszcze raz tak oficjalnie - GRATULACJE!!!!!!!

My dziś po drugim USG - z maluszkiem wszystko w porządku, co mnie bardzo cieszy.

witam wieczorową porą :happy:
już jestem po kurcze tak sie stresowałam,że szok jak wróciłam do domku to pierwsze co pod prysznic musiałam wskoczyć i się lekko odstresowac. Dzieki ,ze trzymałyście &&&&&&&&&&&. Coś tam napisałam ilościowo napewno ok bo wykorzystałek wszystkie 6 kartek A4 ale jakościowo się okaże za 2-3 tyg. Następny próbny egzamin w kwietniu. Caly dzień przez ten stres nie czułam ruchow ale teraz jak sie wyciągnełam to czuje kopniaki :tak:

Ilonko już w domku pewnie lepiej, kurcze kochana abyś sie tylko nie męczyła.

MartaSx zakupy super :tak: brzuszek jeszcze piekniejszy a maluszek najpiekniejszy :happy:

Hello, padam na pysk. Biorę jutro urlop, bo dzisiaj ledwo wstałam. A miałam tak piękny sen, że jak mnie budzik obudził o 4 rano to nie wiedziałam gdzie jestem i co zrobić:-) Mam chyba jakieś przesilenie, bo jadę na oparach. Jeszcze trochę i w ogóle bym z łożka się nie zwlekła.
Karol, pracuję w laboratrium, z chemią. Dlatego jak tylko okaże się, że zafasolkowałam to zmykam na zwolnienie.
Ilona, to gratuluję chłopaka:-)
Marta, super kiecki, szczególnie ta szara. Możesz napisać gdzie kupiłaś i czy były inne kolorki?
MIłego dnia

Scotland-to super że dobrze sie czujesz mam nadzieje że tak dalej ci szybciutko poleci i w spokoju:-)teżbym chciała żeby mi tak czas szybko leciał:sorry: Ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje bo musze moją księżniczke do przedszkola zapakować a ona sobie tak śpi że nawet sie nie obraca,w nocy jej sie coś śniło bo mi pobudke płaczem zrobiła i było mamusiu weź mnie do siebie ja chce z tobą spać.Miłego i spokojnego dnia wszystkim życze Madlen-serdeczne gratulacje:tak::happy:

reklama
Dzień dobry :)
Nie uwierzycie ????????? Spało mi sie cuuuuuudnie !!!!!!!!! co prawda nad ranem zaczęło boleć ale dało się wytrzymać :)
anaber napewno zaliczysz ten egzamin !!!!!!!! juz CI pisałam ze TY zdolna jestes!!!!!!!!!!!!!!!
anisiaj roszpunkia dobrze napisała bierz magnez na ten twardy brzunio, mnie pomogło od razu tak naprawde, !!!!!!!!!!!!!! Ja mam magnesium B6 skurcz i biore sobię 4 tabletki dziennie czyli 200mg w sumie , nie wiem czy to mało czy nie ale starcza bo mi sie juz nie stawia :)
Marta śliczny masz brzuszek -naprawde, zresztą jesteś szczuplutka także ślicznie sie wypukla :-) no i ciuszki bardzo ładne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ale maleństwo cuuuuuuuudo !!!!!!!!!!!!!!!! slodki widok !!!!!!!!!!!
Katrina czyli płec pozostaje nadal pod znakiem zapytania ???????????? Fajnie ze z maluszkiem OK :) cieszę sie !!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka kciuki za dzisiejszą wizyty !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka jak sie czujesz ????????????? kiedy doczekamy sie nowego zdjęcia :) obiecałaś :P
madlen ohhhhh jak sie cieszę, test wyszedł także teraz tylko sie cieszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!
wiola buziaczki dla Nastki :)

NO i u mnie te smaki sie nie sprawdziły bo nie mam ochoty w cale na kwaśne, wręcz przeciwnie !!!!! TYLKO SŁODKIE OD POCZĄTKU !!!!!! Ojjjjj chyba bede miec słodkie to moje dziecko :) tak je słodze !!! hmmmm tylko kto urodzi tego począsiu w takim bądż razie heh :)

NIe wiem czy pisałam wczoraj ale moja szyjka ma 2cm a całą 4,5 cm :) także jest super !!!!!!!!!!!!!! w szpitalu nic nie powiedział gin ze jest żle z nią :) tyle dobrego !!!!!!!!!! :):):)

Miłego dnia moje kobitki !!!!!!!!!

Chyba znów nie widziałam Ani i Katki tutaj, ale tak szybko przeglądałam ze mogłam przeoczyć !!! Buziaczki dla Was perły w ukryciu !!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry