Dzień dobry
Nie uwierzycie ????????? Spało mi sie cuuuuuudnie !!!!!!!!! co prawda nad ranem zaczęło boleć ale dało się wytrzymać
anaber napewno zaliczysz ten egzamin !!!!!!!! juz CI pisałam ze TY zdolna jestes!!!!!!!!!!!!!!!
anisiaj roszpunkia dobrze napisała bierz magnez na ten twardy brzunio, mnie pomogło od razu tak naprawde, !!!!!!!!!!!!!! Ja mam magnesium B6 skurcz i biore sobię 4 tabletki dziennie czyli 200mg w sumie , nie wiem czy to mało czy nie ale starcza bo mi sie juz nie stawia
Marta śliczny masz brzuszek -naprawde, zresztą jesteś szczuplutka także ślicznie sie wypukla :-) no i ciuszki bardzo ładne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ale maleństwo cuuuuuuuudo !!!!!!!!!!!!!!!! slodki widok !!!!!!!!!!!
Katrina czyli płec pozostaje nadal pod znakiem zapytania ???????????? Fajnie ze z maluszkiem OK

cieszę sie !!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka kciuki za dzisiejszą wizyty !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka jak sie czujesz ????????????? kiedy doczekamy sie nowego zdjęcia

obiecałaś
madlen ohhhhh jak sie cieszę, test wyszedł także teraz tylko sie cieszyć !!!!!!!!!!!!!!!!!
wiola buziaczki dla Nastki
NO i u mnie te smaki sie nie sprawdziły bo nie mam ochoty w cale na kwaśne, wręcz przeciwnie !!!!! TYLKO SŁODKIE OD POCZĄTKU !!!!!! Ojjjjj chyba bede miec słodkie to moje dziecko

tak je słodze !!! hmmmm tylko kto urodzi tego począsiu w takim bądż razie heh
NIe wiem czy pisałam wczoraj ale moja szyjka ma 2cm a całą 4,5 cm

także jest super !!!!!!!!!!!!!! w szpitalu nic nie powiedział gin ze jest żle z nią

tyle dobrego !!!!!!!!!!

Miłego dnia moje kobitki !!!!!!!!!
Chyba znów nie widziałam
Ani i Katki tutaj, ale tak szybko przeglądałam ze mogłam przeoczyć !!! Buziaczki dla Was perły w ukryciu !!!!!!!!!