• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie - ja tylko na chwilke bo trzeba obiadek zgotowac.
Remont zakonczony wiec mam tez troche sprzatania.
ZAGUBIONA - sliczna niunia
ILONKO -oby juz same takie slodkie nocki do konca ciazy :)
MADLEN -gratulacje :)
MALAMI - tule mocno
KAROLKA - &&&&&& za wizyte
WIOLA - super wiesci :)
przepraszam jesli o kims zapomnialam.

Ja jutro jade na kontrol z synkiem ale nieciekawie to wyglada bo zapalenie w oskrzelach chyba nie ustaje wciaz ma goraczke kaszle az go dusi i meczy sie strasznie, no coz zobaczymy co pediatra powie. Wpadne pozniej buziaki dla Was wszystkich.

reklama
my juz po obiadku :-) robilam piers smazona z frytkami hihi nie mialam weny na obiad dzis ale moj maz nie jest wybredny wiec na obiad moze miec co popadnie i mu zawsze smakuje :-) boli mnie brzuch tak jakby zaraz miala sie @ zjawic latam co chwila i patrze czy wredota sie pojawila

Bobo ja dopiero będę robić obiadek bo nie wiem o której mój m wróci, on tak różnie wraca zależy gdzie jadą :baffled:
a Ty na kiedy masz termin @ i kiedy testujesz?

jestem i ja

dzisiaj miałam trochę znowu załatwiania. rano do pobrania krwi bo w środę wizyta u endokrynologa. ciekawe jak moja tarczyca daje sobie radę. potem zakupy odwiedziłam babcie i jak wróciłam szybko obiad wstawiłam i padłam. spałam prawie godzinkę. a niby senność już mi przechodzi. no ale jak na dworze pada, wieje to co robić.

ale narobiłyście smaka. widzę że tu wielkopolska górą. no wiec u mnie jutro będę pyry z gzikiem na obiad. mniam uwielbiam.

dzisiaj mam chwilę czasu to wrzuce wam co upolowałam w lumpie dla malucha DSC_0055.jpgDSC_0051.jpgDSC_0053.jpg

ilonka oficjalnie gratuluję Pawełka

karolcia kciuki za wizytę no i za Jagódkę. czekamy na info

wiola cieszę się że udało się z tym wózkiem

katka jak tak tata? i jak twoja wizyta. kiedy w końcu ją masz?

Ostatnia edycja:
Agnes Śliczne ciuszki a te z uchalkami są boskie :-D
Bobo ja trzymam kciuki i wierzę że wredna @ nie przylezie i razem z brzuchalami wybierzemy się na zakupy :rofl2:

A mnie żołądek coś boli :-( chyba przesadziłam z mieszaniem jedzenia bo kapusta kiszona na to sok marchwiowy i jogurt jagodowy i trochę brukselek :szok:

wiecie co ogladam rozmowy w toku z rodzicami Madzi i nie moge patrzec sie na nich jakos nie moge im wierzyc kazde ich slowo to dla mnie kpina z ludzi klamstwa

Zzagubiona ja też oglądam i uważam tak samo jak Ty i szczerze mówiąc czuję że kłamią, dorobili się na śmierci dziecka moim zdaniem... żal mi tego dziecka bardzo ... jak ja bym była na miejscu tego Ojca to nigdy bym nie wybaczyła i odeszła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry