reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
MartaSx a ja ta opłate za prawko tylko to było 9 lat temu :szok: opłacałam jak pojechałam po odbiór prawka w tym samym dniu i pamiętam ze to było 70zł. kurcze jaka pamiętliwa jestem:happy:
ja się muszę zabrać do roboty, pokój Igorka na mnie czeka :baffled: a tak mi się nie chce, sypialnie już zrobiłam ubrałam czysta pościel i ogarnełam a wieczorkiem czeka mnie prasowanko, mam nadzieję,że ostatnie przed świetami :oo:

a mój Igor dzisiaj w aucie jak go zawoziłam zapytał się mnie co ja bym chciał dostac od zajączka,więc mówię ze nie mam życzen i nic nie musze dostac bo wszystko mam, na co mówi, że on by chciał za mnie jak ja nie chce i prosi zajączka o malutki samochodzik ze spidermanem i malutkiego spidermana :szok: bo wie,ze zajączki przynoszą małe prezenciki. hmmmm to mi dal do myślenia i teraz byc tu mądrym. w super tesco nie było nic ze spidermanem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj anaber - współczuje! ja wczoraj walczyłam z bałaganem w domu i mam czysto, w sobotę lekkie poprawki i można świętować. Mam tylko nadzieję, że nastroje będą u nas dobre, bo w sobotę wziyta u gina a my jeszcze nie widzieliśmy Maluszka

Anaber tyle kosztowało kiedyś teraz jest 84,50zł a z odbiorem zależy od urzędu u mnie akurat chcą najpierw kasę a potem się odbiera :no: Ale Cię maluszek urządził hi hi teraz musisz szukać, może w smyku albo w takich sklepach typowo z zabawkami
Ja mam już posprzątane jutro tylko łazienki i gotowanie, pieczenie zostało
Anisiaj zobaczysz małą kropeczkę powinna miec ok 6 minimetrów o ile pamiętam ;-)

Załatwiłam z ciocią, poszła do urzędu i zapłaciła za mnie i za tydzień w piątek będe już jeździć

Ostatnia edycja:
Marta - oby, oby :) tłumaczę sobie, że skoro objawy są i jest ich coraz więcej, to powinno być ok :)
Kochana, a Ty sprzątasz łazienkę czy zrzucasz to na M? bo ja unikam tej całej chemii, choć nie wiem czy to konieczne

MartaSx tak też pomyślałam o smyku ale kurcze mam kawałek i nie chce mi sie specjalnie jechac po spidermana :baffled: szkoda,że wczesniej ta rozmowa nie wyszla bo bym na allegro zamówila i tyle :cool:

anisiaj wszystko bedzie ok :happy:i zobaczysz jakiego tam masz małeg zajączka na święta :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj w domu robię wszystko sama, myję łazienkę przeważnie mleczkiem cif i tego typu rzeczami iprzyznam że otwieram wszędzie okna i robię przewiew więc nie jest źle, ciąża to nie choroba więc wiesz robię wszystko to co przed ciążą, mój lekarz najchętniej to by mi pozwolił ogród przekopać bo nie widzi przeciwwskazań, wszystko jest dobrze mój m to nic nie robi czasem naczynia pozmywa i rosół zrobi ale nie jest mi źle hi hi hi a kropeczka na pewno jest ja sobie powtarzam że musi być bo @ nie ma a później jak zobaczyłam na usg malucha to już byłam pewna
Anaber a może w jakimś sklepie z zabawkami i upominkami byś coś znalazła

Ostatnia edycja:
a ja siedze dzisiaj jakaś wściekła jestem mojego m siostra sobie po kilku miesiącach ciszy przypomniała sobie że brata ma bo oni oba auta sprzedali kupują teraz inne tesciówka im 10000 rzuciła to dziś od rana mąż jeździ bo szwagrowi trzeba przywieść to bo nie ma auta bo trzeba ich zawieść tam i tu a mnie gotuje jagby mi sie teraz sie pod ręke nawinęła to ja bym jej puściła wiązanke życzeń na święta:wściekła/y:

Hej dziewczynki chyba sie dzisiaj z wami nie witalam ale czytam od rana

Ja wlasnie pobiegalam sobie 5 min na orbitreku zeby przyspieszyc przez chwile prace serca:-) mam nadzieje ze zmobilizuje sie na tyle zeby codziennie biegac chociaz po te 5 minut napoczatku.

zzagubiona jeeju jaki siniak

ide wstawic obiadek potem troche posprzatam dzisiaj lepiej sie czuje wiec trzeba korzystac.:tak:

reklama
Dzięki dziewczynki - podbudowałyście mnie, bo mi się wydaję, że ja juz taka kulka jestem.

Zagubiona - no taka piła z przodu, a za nią ja się kulam. A ten siniak na Twej ręce - o matko i córko!! jak miałam test na tolerancje glukozy, gdzie kłuli mnie 3 razy to nie miałam żadnego znaku, a Ty po jednym wkłuciu.... masakra.

Do góry