reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ach Lorelain- ja też jestem tego zdania, bo jednak człowiek sie szybko przyzwyczaja i ja szczerze mówiąc bardzo Was polubiłam więc czasem (nie odbierajcie tego źle) jest mi przykro jak krórejś się uda zafasolkować, bo wiem, że lada chwila nas opuści :-(

i znów Kłapouchy zostanie bez ogonka i bez szansy na jego odnalezienie...

a tak na marginesie- znalazłam tego Jelonka- w liroju (Leroy Merlin)

Silene- pisz cokolwiek, co na obiad robisz, jaka pogoda u Ciebie, o ktorej dzieci ze szkoly wracają i co maja zadane... my tu kochana jesteśmy by słuchać, tulic i wspierać- nigdy nie wiadomo kiedy ktoraś z nas będzie tego potrzebowała (tfu, tfu...- oby nigdy), więc... glowa do góry- smutki do kosza i z nami bądź.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
he he he :-) faceta nie bylo, kamer tez, , wiec pierwszy raz w zyciu ucieklam :szok::szok::szok::szok::szok:
Wiele sie nie stalo kilka rys na drzwiach ,tutaj to norma ale normalnie nie wiem co sie stalo.
Uwazam sie za dobrego kierowce a tu masz taki pech:eek: . Auto i tak mam poobijane bo juz nie jeden, w ten sam sposob ze mna zrobil wiec luzzzzzzzzzzzz:-D

No to jestem :)
Wszystkie badania w normie prawdopodobieństwo wad genetycznych 1:ponad 5000 więc zrezygnowałam z testu PAPPA,

Maluszek ma 7 cm i nie chciał pokazać co ma między nóżkami:)

Biegnę was nadrobić

mialam cos napisac ale zapomnialam cos ostatnio ta skleroza za czesto mnie dopada hehe,

karolina wlasnie mialam sie pytac czy nie chodzi ci o tego z leroya bo ostatnio widzialam je tam hehe

silene pisz co tylko chcesz kochana chcesz to pisz o liscie swiatecznego jedzonka albo prezentow albo czego tylko kolwiek chcesz nawet jezeli masz smutne rzeczy pisac to posmutamy z toba kochana ;*

violu super wiesci a to maly lobuziak chce was w niepewnosci trzymac hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katy a to agentka jestes :-D haha juz sobie wyobrażam minę tego kogoś jak zobaczy swoje dzwi :-D ojj będą k.... latać

zagubiona dobrze ze skleroza nie boli prawda ???????? :D
Viola no super:) ehhhhhhh co za wstydniś !!!!!!!!!!
karolinka buźka :* do jutra :*

Silene- pisz o wszytskim, co czujesz, wyrzuć to z siebie jesli czujesz ze bedzie CI troszkę lżej na sercu !!!!!!!:tak:
dawno nie było TABELKI !!!!!!!!!!!!!!! :-p:-p

oj ilonka czasem boli hehe no wczoraj poszlam z psem na dwor wrocilam do domu i sie okazalo ze zostawilam go na podworku hehe i znowu musialam po schodach zasuwac ;p

reklama
Do góry