Witam
Katy to dla Ciebie, bo niestety nie uda mi sie wyrwać z domu dziś i przyjechać na imprezkę

Wszystkiego naj słoneczko :* niech to Wasze dzieciątko szybko sie pojawi w Waszym życiu, i niech zostanie juz na zawsze !!!!!!!!!!!!
Aga nadal trzymam kciuki.......!!!!!!!!!!!!!
Lorelain -jakich używasz tabletek do zwywarki?????????? Co do mdłości, to ja męczyłam sie z małym do 7 miesiąca dzien w dzien.... wiec wiem jak to jest, koszmar.... ale teraz juz chce to znów przechodzić tylko zeby miec to drugie dzieciątko.......a cola pomaga !!!!!!!!!!!! potwierdzam,szkoda ze odkryłam to w drugiej ciązy a nie z małym to bym sie tak nie męczyła !!!!! ale wiadomo pić po malutkim łyczku i najlepiej odgazowaną..... na mnie działało, ale musiała byc BARDZO ZIMNA !!!!! spróbuj moze migdały, imbir, zanim wstaniesz z łóżka miec pod ręką np krakersa, czy bułke zjedz i dopiero po 10min wstań !!!!! kurcze no trzeba to przezyć, ale jak sie da to tez trzeba sobie ulżyć troszkę !!!!!
kurcze ja chyba dostane wczesniej @

dziś jest koszmar,. biegam co trochę do łazienki i patrze czy przyszła, bo brzuch boli czuje ze coś leci ehhhhh...... testu nie robiłam, powtrzymałam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale chyba jutro zrobię

a co tam mam 7 jak cos

ale chyba nici bedą !!!!!!!!! :-(
KAROLINA- trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&