reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Pamela odpoczywaj dużo :*:-) niedługo mdłośći miną i bedziesz cieszyć sie z rosnącego brzuszka :*
Lorelain- staram sie myslęc pozytywynie ale ostatnio same złe mysli mnie nachodzą:( ale jakoś sie biorę w garśc i ide dalej !!!!

idę sie położyć bo usypiam na siedząco dosłownie !!!!!

reklama
mnie ból brzucha przeszedł...sama nie wim kiedy ten @ powinnam dostac bo jak patrze teraz na wykres to zazwyczaj 14 dni od wyzszych temp dostawałam @ a w tym cyklu 14dzien wypada w niedziele....wiec sama nie wiem....
&&&&&&&&&&&&za te co testuja na dniach!!!!

ilona bedzie dobrze zobaczysz :)
masz kochanego synka skup sie na nim co ma byc to bedzie napewno juz niedlugo bedziesz miala swoje malutkie zobaczysz duzo przeszlas ale to zostanie ci wynagrodzone :)

Kochane wróciłam- melduję się posłusznie, że już po egzaminie- jestem wykończona i padam na pyszczek, ale zaraz zabieram się za nadrabianie Was. :)))

dobra- nadrobiłam, ale ufff... ciężko było. :)

agnieszka- ze spokojem- ja to bym jeszcze poczekała kilka dni, przynajmniej ze dwa, i powtórz test- zobaczysz, że jeszcze będziesz narzekać na te mdłości i w ogóle. :)))

ilonko, losiczko- kochane dziękuję Wam za śledzenie mojego wykresiku, bo ja tam się nie bardzo znam- kiedyś myślalam, że jak temperatura skoczy w górę i jest to wyraźny skok, to wtedy jest owu- no i w jakim ogłupieniu bym żyła gdyby nie wy?

losiczka- jeśli mi się kiedyś uda- to może uszyjesz piękny strój dla Maleńtasa mojego? koniecznie zielony :)

ilonka- nie wolno!!! pamiętaj, że nadzieja zawsze umiera ostatnia, po drugie nigdy nie jest za późno i beznadziejnie, więc głowa do góry i zostajesz tu przypięta kajdankami :) tylko (ja wiem łatwo się mówi) trzeba troszkę wyluzować :)

katy- najlepszejszego z okazji ymienin- ja tam Katarzynki kojarzę z piernikami :) więc życze wszystkiego conajmniej tak słodkiego jak pierniki :) tylko bez dołowania się :)

viola- KP mówi, że nie wolno zwolnić kobiety w ciąży, ale jeśli nie powiedziała o tym pracodawcy przed wypowiedzeniem to pozamiatane i ciąża musi być potwierdzona przez lekarza i mieć ileś tam tygodni (tylko ja nie pamiętam ile)

pamela- wypoczywaj, przed Tobą długie i bardzo piękne 9 miesięcy :)

jeśli o kimś zapomniałam- przeprasza, ale jestem wykończona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain- no więc egzamin byl trudny- pisemny, ale wymagał przestawienia sie na język pisanych procedur itp, czyli iście prawniczy. Wrrr.... nie cierpię tego. Przede wszystkim pytania były sformułowane w sposób niezrozumiały i zawierały milion treści ukrytych między wierszami. Nie lubię tego. Czasu było zdecydowanie za mało i nie zdażylam nawet przeczytać dwóch pytań, więc... :(((

No ale za jakieś dwa tygodnie wyniki więc zobaczymy.
A jak Ty sie czujesz kochana- nie przemęczaj się tak, bo to nie dobrze.

Qrcze troszkę mnie boli jajniczek, jakby mnie piekł- dziwnie, ale nie tak mocno :)

Uciekam kochane i może zaglądne do Was w przerwach od zajmowania się mężem zaniedbanym moim :)
A plany na andrzejki- jutro zabawa taneczna. :) I będę dancing queeen. :)

Karolina - brrrrrrr jak to czytałam to przeszły mnie ciarki :baffled: ... z czego miałaś egzamin? ... to na studiach? a to że nie przeczytałaś dwóch pytań to się nie przejmuj, przeważnie żeby zdać to trzeba mieć tylko połowę dobrze

Gosiulek TY szpiegu mój kochany :* :-D
karolinka- egzamin na bank zdasz :* ;):):tak: juz się TY na pewno o to postarałaś :*

reklama
Szukałam VioliPop i dowiedziałam się że tu jest.Bo zwiałą z innego wątku...Przypadkiem natknęłam się na Ciebie:-D
Przy okazji się przywitam...
Witajcie Dziewczynki:-)

Do góry