reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko dzieki bardzo ale wiesz jak jest :-:)-:)-( chociaz pocieszam sie ze tobie w 13 dc z aniolkiem tez nie wyszedl test ale trudno zobaczymy jutro do jutra pa pa pa

reklama
Kochane jestem przerazona. zaczelam plamic. tzn pojawil sie rozowy sluz u mnie, wkladka czysta ale jak sie podcieram to jest, dzwonilam do gina i powiedzial ze jak bedzie zywa krew ze wtedy do szpitala a teraz mam lezec, no wiec leze ale martwie sie jak cholera ze cos z dzidzia, brzuch nie boli czasem cos tam poczuje jak na @ bol ale zaraz mija i jest ok. strasznie sie martwie:-(

bobofrutek : Kochana musisz byz dobrej mysli .... Kochana nie zalamuj sie moze to nie jest tak jak myslisz .... Wiem zetylko sie tak muwi ale czlowiek mysli i ma glowe 5/9 wtedy musimy byc dobrej mysli odpoczywaj i postaraj sie nie myslec negatywnie ....

bobo cholercia. na pocieszenie powiem Ci , że ja w ostatniej ciąży zaczęłam - jak dla mnie krwawić w 12 tyg. jak znalazłam się w szpitalu to mi powiedzieli, że lekarze jako krwawienie przyjmują dopiero jak nie wystarcza na dwie godziny ten duży podkład ginekologiczny. dostałam luteinę i coś tam jeszcze czego nie pamiętam i wszystko dobrze się skończyło. także bez paniki kochana- tulę mocno

Bobo moze to tylko plamienie ktore sie pojawia w czasie przypadajacej @ podobno tak niektore kobiety maja, nawet do 6go miesiaca!!!! Wiec nie martw sie tylko odpoczywaj BEDZIE DOBRZE wiem ze jako matka sie martisz ale to wcale nie musi oznaczac czegos zlego :happy:

Losiczka... ja pierdzielę- nie wierzę- moja szczęka nadal nisko na podłodze i próbuję ją pozbierać... masakra jakaś. Zrób rano powtórkę- jeszcze nic straconego, a jeśli nadal nic nie zauważysz to albo idź do okulisty, ale złóz reklamację u faceta, że testy oszukują :)
ja byłam pewna... nawet swoja porcję fluidków oddałam dla was, bo u mnie i tak nic... i dupes? niemożliwe...

Bobo- ze spokojem, słuchaj sie lekarza i ani waż się denerwować, bo to jeszcze bardziej szkodzi. :) głowa do góry- będzie dobrze

katy- właśnie wyobraziłam sobie mojego Bracika w tej sytuacji... hahaha...

karla rób test- już powinno być u Ciebie wszystko jasne i daj koniecznie znać. trzymam kciuki- może Ciebie dzisiaj nasza Roszpunka dopadnie i zostaniesz berkiem? :)

anusia- super, że u teściowej zjadliwie i że mikołaj przyszedł- ja póki co kasę wydaję- zamawiam prezenty jak szalona i jestem przeszczęśliwa, wręcz w siódmym niebie... tak lubię obdarowywać innych. ale zazdroszczę zakupów- ja nie pamiętam kiedy mialam czas...

agnes- ja blondynka- nie skumałam od razu :zawstydzona/y:myślałam, że byłaś naprawdę na wakacjach :laugh2: zatem stosunkowo udanego wieczoru życzę :)

kto się podejmie uaktualnienie tabelki?

bobofrutek, to leż kochana, a jakby coś się zaczęło dziać złego, ból czy cokolwiek to nie czekaj i jedź do szpitala. Trzeba dmuchać na zimne! Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Ja już wróciłam z pracy całe szczęście, zjadłam 5 ząbków czosnku w formie masełka czosnkowego, wypiłam mleko z miodem i zaraz się położę, tylko wydrukuję pierdułki na jutro do pracy.
Jeszcze tylko jutro minie i w środę nareszcie do lekarza:tak: Cieszę się, ale też boję.

losiczka, powtórz jutro,może wyjdzie cień cienia:tak:

ilonko,boli cię jeszcze brzusio? bo u mnie jakoś ucichł.

Ostatnia edycja:
reklama
karla- my nie tyle kochane co po prostu takie same, a kto zrozumie lepiej świruskę niz inna świruska? więc uszy do góry- rób teściora, dawaj znać i przjmujesz berło berka od Roszpunki, bo ona już jęzor sobie depcze :)

Do góry