reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie!
lili, ilona - spokojnie dziewczynki, nie dajcie się zwariować, wiem, że to trudne, ale.... nawet jeśli Wam sie udało, a za wcześnie zrobicie test, to i tak może pokazać sie tylko jedna kreseczka, bo hormonu będzie za mało w moczu.
To mój 3 cykl - przy pierwszym tez tak miałam, wydawało mi sie ,że sie udało, a cykl był bezowulacyjny i d...pa.
jak ma byc to będzie, starajcie się zająć czymś i o tym nie myśleć, bo jak zaprzątacie głowę tylko TYM to następuje blokada i może sie nie udać.

agnieszka, losiczka oraz reszta ferajny - życzę Wam miłego dnia.

reklama
Kochana i właśnie tak zrobie jak wyjdą mi II kreski, bo przy małym nic nie mówiłam, zrobiłam test i była WIELKA NIESPODZIANKA ,a w tych 2 nieudanych ciążach robilismy test razem,wiec teraz postanowiłam ze nic nie bede mówić kiedy powinien byc @ zatestuje i zobaczymy co wyjdzie :) wtedy to zrobiłam romantyczną kolację i pokazałam test a teraz planuje kupić małe buciczki bądz skarpetki i kolację :)
No ale kiedy to bedzie ???????????? !!!!!!!!!!!! moze jeszcze w tym roku :) OBY !!!!!!

ilona ja mysle, że na pewno wkrótce będziemy miały upragnione dzieciaczki :-)
trzymam kciuki za wszystkie staraczki !!!!!!
ja też taki mam plan, jak wyjdą 2 krech to romantyczna kolacja i niespodzianka:tak:

katrina dziękuje za Twoje słowa :-)

Katrina ten cykl jest dla mnie juz spokojniejszy, i nie mam w cale zamiaru robić test przed @ tylko sobie spokojnie czekać do terminu albo i pare dni dłużej :) :)))))
w poprzednim miałam naprawdę wszytskie objawy ciązowe ( takie jakie miałam w poprzednich ciązach ) a tu ZONK !!!!! Wiec uczę sie na błędach i tym razem nie dopuszczę do takiej sytuacji jak wtedy , za bardzo sie nakręciłam..... o ja głupia ... !!!!!!! No ale to chyba normalne, nie da sie czasem opanowac tych emocji :) z czasem jest juz inaczej, mnie sie nakręcamy , podchodzimy do tego juz spokojniej :) a własnie wtedy sie udaje :) bo tak jak piszesz blokada sie właczy i KONIEC ciezko bedzie zaskoczyć!!!!!!!

U mnie sie pochmurzyło :( brzudko szaro sie juz robi :( nie lubie jesieni i zimy:( smutne pory roku i tyle :(

dlatego ja się nie nakręcam, bo watpie, zeby tak za pierwszym razem mi się udało :-)
ale jak @ przyjdzie to w sumie nie ma tragedi, bo wtedy będzie nowy cykl starań:-)

ja lubie jesień ale taką złotą jak jest tak przyjemnie i cieplutko...a teraz to u mnie pada

ilona lili jakie wy romantyczki;-)ja to nie wiem nie myslałam nad tym jak to powiedziec mezowi jak bede w ciąży...ale wiemy że rodzina dowie sie jak bedzie juz widac;-) wiecie co najgorsze to czekanie jest do @ a potem jak testy wychodza ujemne to wielkie rozczarowanie...mi z synkiem udało sie w 1 stymulowanym cyklu a teraz to juz 2 tak wiec tylko nadzieja i staranka zostały
ilona wiesz co ja mam 28 dniowe bo biore tabletki na regulacje cyklu i mam @ co 28 dni a ty co ile??

Ostatnia edycja:
No wlasnie dziewczynki spokoj jest najwazniejszy:-)tyle ze latwo sie mowi a mysli ciagle te same najlepiej moj maz do tego podchodzi i mowi ze napewno nic z tego naszego przytulanka nie bedzie:-(jak planowalismy malego tez tak mowil;-)

Agnieszka ja tez mam cykle 28 dniowe tyle ze w poprzednim dostałam juz w27 dniu ale to prawdopodobnie dlatego ze było przytulanko !! Tak czy siak testuje 26/27 wrzesnia :)

Oglądacie rozmowy w toku ??????????
normalnie ja obejrzałam pare minut i przełączyłam bo nie da sie słuchać tych dziewczyn, jakie ONE wsztskie są głupie !!!!!!!!!!!!!!! kobiety starają sie nawet i pare lat o dziecko, walczą , a takie pipy takie rzeczy mówią i robią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można o własnym dziecku mówić " takie coś " wyłazi obleśne, drze sie , wierzga itd !!!:wściekła/y::wściekła/y:
Ręce opadają jakie niektóre baby są puste i popierdzielone !!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Własnie takie kobiety NIGDY nie powinny miec dzieci, co więcej nie powinny uprawiać sexu skoro boją sie ze nie daj Boże kiedys wpadną !!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry