reklama

Zaczynamy staranka :)

ale nas tutaj dużo jest!!!normalnie nie mozna nadazyc z czytaniem nie mówiąc o pisaniu!!tak więc witam wszystkich nowych i bywalców i mysle ze bedzie nam tutaj razniej i sie pozarazamy fasolkami;-)

reklama
Witam z samego rana :) Naprawdę super, że nas tak dużo :-) witam wszystkie foremki:)

ciciunia - trzymam kciuki żeby Ci się udało już teraz...

Ja też tak mam, że chodziłabym ciągle po sklepach i oglądała ciuszki dla maluchów.
Mam nadzieję, ze moje marzenie niedługo się spełni i będę miała dzidzię:) Moja siostra rodzi na początku listopada i bardzo się cieszę, bo długo się starała i na dodatek będzie dziewczynka:) Już nie mogę się doczekać pierwszej siostrzenicy :)

Mam nadzieję, że wszystkie niedługo zafasolkujemy :-) Pozdrawiam:)

Witam :)
Ojjjjjj Ja tak samo zaglądam ciągle na allegro i oglądam ubrania ciążowe ,wózki malutkie ciuszki itd, bo to silniejsze ode mnie tak naprawdę :) Wiec chyba tak ma kazda z nas :)))))

Mijenka- tylko ze na tym wątku są kobietki które mają juz dzieci albo nie, wiec to taki mieszany wątek , wiec bez sensu aby te które mają juz np troje dzieci przenosiły sie na watek staran po raz pierwszy !!!!!!!!!!
Ciciunia - trzymam kciuki za jutrzejszy test &&&&&&&&&& Oby był pozytywny,:)))):-)

Ja mam dzis lenia totalnego !!!!! tak jak i wczoraj robie to co mam zrobić ale z wielką niechęcia , mam nadzieje ze ten stan szybko minie :)))))))))
U nas słoneczko świeci, ale to chyba juz ostatnie podrygi takiego ciepła wiec trzeba korzystać jeszcze :)

witajcie kochane super ze nas jest tyle:-)katrino dzieki za wsparcie obie jestesmy dojrzalymi mamami i super ze razem bedziemy przechodzic starania o malenstwo:-)ciekawe ile nam to zajmie czasu.ja bylam w poniedzialek u lekarza wszystko ok mam brac witaminy i czekac na brak okresu oby jak najszybciej nadeszla ta chwila:-)moi synowie 21l i 18l nie mieszkaja juz ze mna pracuja i ucza sie zaocznie wyprowadzili sie bo maluch szwedaly im sie pod nogami ha ha tez bylam mloda 18l mama teraz to juz wiekowa bede;-)

Przykro mi ilonko ze poronilas ja z najmodszym to 7 cylki i dopiero zaskoczyl:-)tak mi sie marzy zeby za rok juz byla dzidzia ale przyjmuje to wmiare spokojnie pierwszy cykl swirowalam ale teraz jes juz ok bo wierze ze wkoncu sie uda tzn wszystkim nam:-)

ilonko a ty planujesz dziewczynke?cykle masz tak jak ja widze ze 27dniowe ja mam 26-27 d a starania koncze na niecaly 9 dzien bo wedlug temp i objawow owulacje mam na 11-12dzien i tym sposobem poczelam moich 3 synow tzn na 11d i na 14d :-)a myslalam ze mam na 14d

reklama
dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie. @ ja nie było tak nie ma :happy2: dzisiaj mam luz w pracy. Jutro wielki dzień - testuje :) jak będą 2 kreski to się chyba popłaczę z radości.

to mój 5 cykl starań

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry