Witam całe liczne już grono

Ale się dzisiaj rozpisałyście, trochę minęło zanim to wszystko przeczytałam. Miałam dzisiaj pracowity dzień i dopiero mam chwilkę dla siebie. Naprawdę fajnie by było jakbyśmy do końca roku wszystkie zafasolkowały

To był dopiero mój pierwszy cykl, a tak w sumie to się jeszcze nie skończył, bo mimo 33 dni, @ się jeszcze nie pojawił, ale wiem że to nie ciąża, bo testowałam wczoraj. Strasznie mnie to wkurza, wszystko przez te świńskie tabletki, które brałam kilka lat... Chyba rozregulowały mi całą gospodarkę hormonalną! Ale wracając do tematu... to dopiero mój pierwszy cykl, a ja się czuję jakbym już się długo starała, tak bardzo bym chciała być w ciąży. Myślę o tym jak o jakimś cudzie, może dlatego, że moja siostra się bardzo długo starała o dziecko (4 lata) i tak mi się to zakodowało (że jest to zawsze problem). Trochę mnie pocieszyłyście mówiąc, że z wcześniejszą ciążą udało Wam się już w 3 cyklu
Chciałabym też się podzielić tym ile trwa mój cykl, ale teraz to sama nie wiem... Kiedyś to było ok. 30 dni (zanim jeszcze zaczęłam brać tabletki anty). Ja też w tym cyklu tak przez chwilę starałam się leżeć z nogami w górze, musiał być to śmieszny widok

ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ;-)
Ciciunia - trzymam oczywiście mocno kciuki za Ciebie, daj znać jutro :-)