reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
nie wiem, musze nad tym popracowac. szykuje sie 4 dni wolnego to sie doksztalce w obsludze forum.

ilonko - ty mi powiedz prosze, kiedy sie przytulac, jak czesto? ja tylko obserwuje temperature i śluz. śluz zero, nic nie mam, a to magiczne białko kurze to u mnie nie występuje...
moze przytulac sie codziennie?

moj cykl jeszcze nic nie powie, bo za wczesnie...

pozdrawiam wszystkie staraczki i mocno trzymam kciuki zeby nam sie udalo:)
nosotros

u nas juz w 9 tyg na 40 % wygladal na chlopaka smialismy sie bo na kazdym kolejnym usg byl bardzo grzeczny i jak lekarz prosil no pokaz co tam miedzy nogiami hop i maly wystawial ptaszka pokaz serduszko pach bylo serduszko lekarz chcial cos innego zobaczyc a ten uparcioch serducho tylko pokazywal do puki lekarz nie powiedzial ze chce co innego moze to tylko zbieg okolicznosci ale usmialismy sie wtedy na usg a maly rok skonczyl by 30 wrzesnia

A ja wyskoczę teraz z innej beczki hi hi
Pamiętacie serial ;Świat wg Bundych'? był tam wątek w którym musieli spłodzić dziecko, żeby dostać spadek. I Peg krzyczała All!!! Temperaturka!!!
Czy czegoś Wam to nie przypomina?

dziewczynki zle sie dzieje :-(
ide jutro na wynki. boli mnie z prawej strony a do tego w srodku mnie boli jak sikam a nie jestem w poznaniu zeby isc do swojego lekarza dlatego ide tu u rodzicow zrobie wyniki moczu a popoludniu do lekarza. strasznie sie boje ze cos z fasolka nie tak poza tym to cyce coraz bardziej bola i mdlilo mnie dzis troche :-(
powiedzcie ze bedzie dobrze? tak sie boje o moje malenstwo. jeszcze serduszka nie widzialam mam nadzieje ze jutro je ujrze i ze jest z dzidzia wszystko dobrze....

bobofrutek. spokojnie. takie objawy są charakterystyczne dla stanu zapalnego pęcherza, o co w ciąży raczej nietrudno - u mnie notorycznie
Z fasoleczką z pewnością wszystko ok
ps. na temat mdłości i cyców poczytaj choćby pod swoim suwaczkiem- głowa do góry

reklama
Nostrotos na str 245 ufffff udalo mi sie odszukac Bietka zalaczyla link moze to Ci troche pomoze, sprawdz sobie :tak:

Bobofrutek rozumiem ze sie martwisz ale Piateczka ma racje :tak: nie trudno o taka infekcje nie boj sie napewno wszystko bedzie dobrze a nerwy jak napewno wiesz - niepomagaja. Rozne klucia, strzykniecia i inne dolegliwosci dosiegaja kobiet w blogoslawionym stanie :tak: ale to nie zawsze musi oznaczac cos zlego
Bedzie dobrze :blink::blink::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry