reklama
nie wiem, musze nad tym popracowac. szykuje sie 4 dni wolnego to sie doksztalce w obsludze forum.
ilonko - ty mi powiedz prosze, kiedy sie przytulac, jak czesto? ja tylko obserwuje temperature i śluz. śluz zero, nic nie mam, a to magiczne białko kurze to u mnie nie występuje...
moze przytulac sie codziennie?
moj cykl jeszcze nic nie powie, bo za wczesnie...

pozdrawiam wszystkie staraczki i mocno trzymam kciuki zeby nam sie udalo
nosotros
ilonko - ty mi powiedz prosze, kiedy sie przytulac, jak czesto? ja tylko obserwuje temperature i śluz. śluz zero, nic nie mam, a to magiczne białko kurze to u mnie nie występuje...
moze przytulac sie codziennie?
moj cykl jeszcze nic nie powie, bo za wczesnie...

pozdrawiam wszystkie staraczki i mocno trzymam kciuki zeby nam sie udalo
nosotros
Z
zZagubiona
Gość
u nas juz w 9 tyg na 40 % wygladal na chlopaka smialismy sie bo na kazdym kolejnym usg byl bardzo grzeczny i jak lekarz prosil no pokaz co tam miedzy nogiami hop i maly wystawial ptaszka pokaz serduszko pach bylo serduszko lekarz chcial cos innego zobaczyc a ten uparcioch serducho tylko pokazywal do puki lekarz nie powiedzial ze chce co innego moze to tylko zbieg okolicznosci ale usmialismy sie wtedy na usg a maly rok skonczyl by 30 wrzesnia
P
piąteczka
Gość
Zadumałam się nad Twoim postem zZagubiona.......Myślę, Wasz Aniołek dopinguje teraz małego ktosia- w końcu to starszy brat.
katrina115
Potrójna Mama
Zagubiona - wpadam tutaj i zaglądam która następna będzie mamą... i cieszę się, że dużżżo nas.
Z
zZagubiona
Gość
aj kochana nie zrozumialas mnie ;p
Mam 21 lat i na imie Magdalena
Mam 21 lat i na imie Magdalena

P
piąteczka
Gość
A ja wyskoczę teraz z innej beczki hi hi
Pamiętacie serial ;Świat wg Bundych'? był tam wątek w którym musieli spłodzić dziecko, żeby dostać spadek. I Peg krzyczała All!!! Temperaturka!!!
Czy czegoś Wam to nie przypomina?
Pamiętacie serial ;Świat wg Bundych'? był tam wątek w którym musieli spłodzić dziecko, żeby dostać spadek. I Peg krzyczała All!!! Temperaturka!!!
Czy czegoś Wam to nie przypomina?
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki zle sie dzieje :-(
ide jutro na wynki. boli mnie z prawej strony a do tego w srodku mnie boli jak sikam a nie jestem w poznaniu zeby isc do swojego lekarza dlatego ide tu u rodzicow zrobie wyniki moczu a popoludniu do lekarza. strasznie sie boje ze cos z fasolka nie tak poza tym to cyce coraz bardziej bola i mdlilo mnie dzis troche :-(
powiedzcie ze bedzie dobrze? tak sie boje o moje malenstwo. jeszcze serduszka nie widzialam mam nadzieje ze jutro je ujrze i ze jest z dzidzia wszystko dobrze....
ide jutro na wynki. boli mnie z prawej strony a do tego w srodku mnie boli jak sikam a nie jestem w poznaniu zeby isc do swojego lekarza dlatego ide tu u rodzicow zrobie wyniki moczu a popoludniu do lekarza. strasznie sie boje ze cos z fasolka nie tak poza tym to cyce coraz bardziej bola i mdlilo mnie dzis troche :-(
powiedzcie ze bedzie dobrze? tak sie boje o moje malenstwo. jeszcze serduszka nie widzialam mam nadzieje ze jutro je ujrze i ze jest z dzidzia wszystko dobrze....
P
piąteczka
Gość
bobofrutek. spokojnie. takie objawy są charakterystyczne dla stanu zapalnego pęcherza, o co w ciąży raczej nietrudno - u mnie notorycznie
Z fasoleczką z pewnością wszystko ok
ps. na temat mdłości i cyców poczytaj choćby pod swoim suwaczkiem- głowa do góry
Z fasoleczką z pewnością wszystko ok
ps. na temat mdłości i cyców poczytaj choćby pod swoim suwaczkiem- głowa do góry
reklama
KatyB
Fanka BB :)
Nostrotos na str 245 ufffff udalo mi sie odszukac Bietka zalaczyla link moze to Ci troche pomoze, sprawdz sobie 
Bobofrutek rozumiem ze sie martwisz ale Piateczka ma racje
nie trudno o taka infekcje nie boj sie napewno wszystko bedzie dobrze a nerwy jak napewno wiesz - niepomagaja. Rozne klucia, strzykniecia i inne dolegliwosci dosiegaja kobiet w blogoslawionym stanie
ale to nie zawsze musi oznaczac cos zlego
Bedzie dobrze

Bobofrutek rozumiem ze sie martwisz ale Piateczka ma racje

Bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
Podziel się: