reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

justynko no ja cos wiem o tym tyle ze ja w zadnej ciazy nie mialam zachcianek maz mowil ze poza rosnacym brzuszkiem nie wie ze ma kobiete w ciazy he he

reklama
co innego gdy dziecko przewraca zycie do gory nogami a co innego obsesyjne pragnienie go posiadania. Przykro mi jezeli ktoras skrzywdzilam moimi slowami ale tak czuje to co robicie, bardzej szkodzicie sobie niz pomagacie. Ale to moje zdanie. I nie moge patrzec na to jak wyzadzacie sobie wiekszy bol niz to co ja napisalam dlatego ogranicze moje odwiedziny tu bo chyba nie pasuje juz na te forum od czasu do czasu zobacze co tam u was i napisze co u nas powodzenia wam zycze i troche dystansu

losiczka sa przypadki ktore maja uzasadnienie swoich planowanych przytulanek obserwacji masz 4 chlopow i marzysz o corze ja to rozumiem ale te dziewczyny ktore poprostu chca kolejne dziecko czy pierwsze przesadzaja i to bardzoo
czy twoim zdaniem,jesli mam juz dwojke dzieci to nie mam prawa pragnac trzeciego ??..a co z tymi,ktore nie wiedza,jak to jest byc mama..czy one tez nie maja to tego prawa ??jakie przesadzaja ?? co ty tu wypisujesz ??..az sie we mnie zagotowalo !!!,to kto w takim razie nie przesadza??..te,ktore juz sa w ciazy ??..one tez szaleja,bo martwia sie ..latwo mowic komus,kto nie ma zmartwien..ale niech nie wypowiada sie ten,kto nie ma bledego pjecia !!!
kadza z nas wie,ze trzeba odpuscic,ale latwo mowic,gorzej zrobic
Losiczka powiem ci kochana,ze ja z moja dwojka zaszlam szybko..moge nawet powiedziec..na zawolanie..a pragelam dziecka..tak akurat sie udalo..tylko teraz cos szwankujemy...chyba nie mozemy trafic w ten odpowiedni moment
musz esie troche uspokoic i zaraz kochane do was wracam..a jak ktos nie chce czytac o testach i @,niech tutaj nie zaglada ;-)
Ilonka gdzie jestes ??

zagubiona gdzie ty tu widzisz jakas jakas maniaczke tu sa normalne dziewczyny ktore pragna poraz pierwszy czy kolejny zostac mama wiesz co ci powiem? Ze jezeli jakies dziewczyny uciekna po dzisiejszym dniu to przez ciebie moja droga !!!!!!!!! Pozdrawiam

MADLEN NO MI SIE TEZ ZAGOTOWALO:wściekła/y:

jeszcze sie troche trzese,ale zaraz sie uspokoje :tak:
Karoino ty kochana nigdzie nie odchodz !!! zabraniam
Piateczka plan fajny,ale chyba bedziesz musiala nam codziennie przypominac i sprowadzac nas na ziemie :tak:
a ja ogarnelam mieszkanko,obiad sie robi,pranie wisi,dzieci w szkole..tak lubie,mam czas na kawusie..w ciszy i spokoju :-D

Witajcie dziewczynki :)

Widzę, że troszkę napięta atmosferka się zrobiła... Uważam, że jest to forum dla starających się i właśnie o tym powinniśmy tu pisać , o naszych staraniach, wątpliwościach, rozterkach ale też radościach. Tak jak napisała Karolina to, że piszemy, robimy badania, bierzemy witaminki świadczy o naszej dojrzałości i że podchodzimy do tego poważnie. Powinnyśmy się wspierać. A dziewczynki, które zaszły w ciąże też są nam potrzebne bo dają nam nadzieję, że nam też się kiedyś uda :-pNiektóre mają szczęście i zachodzą w pierwszym czy drugim cyklu a niektóre mają go troszkę mniej i muszą troszkę "poświrować". A jak wiadomo w kupie raźniej, dlatego tu jesteśmy :-p

moje drogie ...

Pozwólcie, że się wtrącę. Dla mnie to forum, ten wątek to jedyne miejsce gdzie mogłam spokojnie pogadać o moich rozterkach, gdzie przyszłe i obecne mamy mogą mi doradzić i pocieszyć. Korzystam z Waszego doświadczenia, pytam o dolegliwości - nie każdy ma możliwość zaraz po nasikaniu na II kreski pobiec do lekarza.
Nie zgadzam się Zzagubiona z Twoją opinią....
Przykro się czyta takie rzeczy...

CHWILĘ MNIE BYŁO!!! ALE SIĘ WSCIEKŁAM!!!!!!! CHOLERA!!!!!!!!1 NIE JEST WAŻNE CZY TO PIERWSZE DRUGIE PIĄTE CZY DZIESIATE CZY TEN ENTE DZIECKO!!!!!!!!! KAZDE JEST WYCZEKIWANE!!!!!!!!
I PRZEPRASZAM zzAGUBIONA TAKIE MORAŁY ZOSTAW SAMEJ SOBIE PRZY NASTEPNEJ CIAŻY , KTÓREJ CI ŻYCZĘ

PS. PRZEPRASZAM - JEŚLI MOJA OPINIA JEST ZBYT KONTOWERSYJNA TO WYWALCIE MNIE Z FORUM PROSTO Z MOSTU

reklama
suonko witaj o widze ze enpr w koncu dziala hura ni moja droga widze ze temp super jeszcze pare dni i wszystko bedzie jasne i u mnie i u ciebie trzymam &&&&&&&&&

bietka witaj

PIATECZKA TY MI TU NIGDZIE NIE UCIEKAJ KOCHANA MATKO CO SIE TU DZISIAJ POROBILO JA AZ SIE BOJE COKOLWIEK NAPISAC

ILONKO KOCHANA GDZIE JESTES???????????????? ODEZWIJ SIE PROSZE

Ostatnia edycja:
Do góry