losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
justynko no ja cos wiem o tym tyle ze ja w zadnej ciazy nie mialam zachcianek maz mowil ze poza rosnacym brzuszkiem nie wie ze ma kobiete w ciazy he he
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy twoim zdaniem,jesli mam juz dwojke dzieci to nie mam prawa pragnac trzeciego ??..a co z tymi,ktore nie wiedza,jak to jest byc mama..czy one tez nie maja to tego prawa ??jakie przesadzaja ?? co ty tu wypisujesz ??..az sie we mnie zagotowalo !!!,to kto w takim razie nie przesadza??..te,ktore juz sa w ciazy ??..one tez szaleja,bo martwia sie ..latwo mowic komus,kto nie ma zmartwien..ale niech nie wypowiada sie ten,kto nie ma bledego pjecia !!!losiczka sa przypadki ktore maja uzasadnienie swoich planowanych przytulanek obserwacji masz 4 chlopow i marzysz o corze ja to rozumiem ale te dziewczyny ktore poprostu chca kolejne dziecko czy pierwsze przesadzaja i to bardzoo