reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka to masz duuużą rodzinę, super.

Dziewczyny humor mam jeszcze gorszy, my też się nie zabezpieczamy,ale omijaliśmy dni płodne, a teraz...

mam doła:-(

Pamela ja też nie wiem co to ból piersi przed @, ale jak zaszłam w ciąże to po tygodniu zaczeły mnie boleć więc może i u Ciebie tak będzie:-)

Agnieszka w zupełności się z Tobą zgadzam - chłopy to inna planeta.

Piąteczka to niezły masz plan;-) swoją drogą mi też przydałoby się odprężyć w ten sposób.

Karolina trzymaj się kochana, mam nadzieję ze wszystko wróci do normy i już niedługo odezwiesz do nas

Bobo no yo już jesteś spokojna rozumiem:-) ale napewno mało ducha nie wyzionęłaś przez durnoty w Zusie:no:

Anusia czekamy na dobre wieści, obyście zadowoleni byli po wizycie:-)

Sounko poduczyłaś się trochę;-) i będzie rezultat!

Roszpunka ja na nieregularne cykle dostałam luteinę i teraz mam jak w zegarku, mogę określić dni płodne. Bez tego leku okresy miałam baaardzo różnie.

reklama
Lorelain nie ma żadnych sensownych,poprostu jest już wygodnie z 5letnim dzieckiem, jedyny argument to pieniądze a ja nie uważam zeby nas nie było stać. :-(

No i skończy się siedzenie na rybach w każdy weekend.

Nie jest też tak ze kategorycznie nie chce, ale tradycyjnie muszę maglować, tak było wcześniej i teraz też tak jest.
Dziś jeszcze porozmawiam z nim, ale sama nie wiem czy mi się che..

Ostatnia edycja:
roza ja przestalam z mezem rozmawiac na temat dziecka im wiecej drazylam tym bardziej mowil nie a przy ostatnich przytulankach jak mu sie spytalam juz nie zaprzeczyl wiec czekam i na 9dc zaczynam podchody godowe he he;-);-);-)

Roza ja czekam 3 miesiace a jak sie nie uda to z moja gin umowilam sie na badanie nasienia,potem droznosci jajowodow a jak badania wyjda dobrze to bedziemy regulowac cykl lekami.

Czy slyszalyscie kiedys moze o takich ziolowych tabletkach Castagnus? Kolezanka mowila ze one sa na regulacje cyklu i skutkiem ubocznym jest zajscie w ciaze. podobno za granica lekarze je na to przepisuja a w polsce nie sa popularne.sa bez recepty.a ta kolezanka nie starajac sie o dzidzie w drugim cyklu brania zaszla w ciaze. Jesli ktos cos wie to piszcie.

Ostatnia edycja:
E TAM PO CO TE DOLINY :tak: TRZEBA UZYC SWOJEGO UROKU ;-) JA PRAWIE 40 NA KARKU A WYWIJAC BEDE TYLECZKIEM W IMIE POCZECIA CORECZKI HI HI :-):-):-)

witam,wpadam jak zwykle na chwilke,bo u mnie czasu dzisiaj brak :sorry:
wieczorem moze uda mi sie zajrzec do was na dluzej ;-)
Karolina trzymaj sie kochana <tule mocno > i zycze,aby jak najszybciej wyprostowaly sie stosunki z mezem..wracaj so nas,jak najszybciej !!! :tak:;-)
Roza trzymam &&&,aby maz zmienil zdanie ;-)
Losiczka my tez nie uzywamy gum,oboje z mezem mamy na nia alergie :-D
Piateczka a co ty tak sie stroisz,ze caly dzien cie nie ma ???:confused:,maz cie nie pozna jak wroci :-D
Katy gdzie sie podziewasz ?
Anusia powodzenia na wizycie !! ;-) czy to jest twoje zdjecie ,ile ty masz lat ?
buzka dla wszystkich i do napisania pozniej :yes:

Zrobiłam sama mały risercz na temat tego castagnusa. dużo dziewczyn na forach pisze że po braniu go razem z wiesiołkiem udało im się zajść zaraz w ciążę. ciekawe czy to sprawka tych tabletek czy nie.... hamują wydzielanie prolaktyny, więc może coś w tym jest.
jak Miko przyniesie mi 6 grudnia @ to chyba się skuszę i zostanę królikiem doświadczalnym. choć nie jestem zwolenniczką łykania tabletek bez konsultacji z lekarzem... co o tym myślicie?

Czytam i czytam i coraz bardziej mnie kuszą te tabsy...

Ostatnia edycja:
reklama
NO TO JESTEM KOCHANE Z POWROTEM WLASNIE NIE DAWNO Z M. WRUCILISMY Z TEJ KLINIKI ODROBILAMM SIENCHWILOWO I MAM CZAS DLA NAS :-):-) NO TO TAK KLINIKA OGOLNIE BARDZO PRZYJEMNA CZYSCIUTKO NA RECEPCJI MUZYKA LECIALA Z FOR FUN TV TE RECEPCJONISTY MILE I WIDAC ZE ZNAJA SIE I WIEDZA O CZYM MUWIA :) A CO DO WIZYTY T TAK NAJPIERW ZROBILA LEKARKA WYWIAD OGULNY CZYLI UZYWKI , CHOROBY , CZY KTORES Z NAS JEST CHORE NACOS I POTEM ROWNIERZ SIE ZAPYTALA O ZROBIONE BADANIA .POTEM ZROBILA MI USG I POW ZE JUZ JESTESMY PO DNIACH PLODNYCH I POW ZE ZROBI MI KOLEJNE BADANIE TAK JAKBY ZROZNOSC JAJNIKOW ALE PRZE CEWNIK WPUSCI SOL FIZJOLOGICZNA ZEBY POPROSTY NAJPIERW SPR SAMA NA POCZATEK . I TEZ MUWILA ZEBY BOBOSEX ZROBIC MIEDZY 8 A 14 DNIEM CYKLU I NA SAM JUZ KONIEC KAZALA MI ZROBIC LH I PROLAKTYNE I TARCZYCOWE ALE TO JUZ DLA SAMEJ SIEBIE BO JEZELI MAM REGULRNE TO Z TARCZYCA NIE POWINNO MIEC SIE PROBLEMOW TAK OGULNIE POWOEDZIALA I OCZYWISCIE KAZALA MEZOWI ZROBIC MEZOWI BADANIE NASIENIA POWTURNME. TAK WYGLADAL NASZ 1 WIZYTA W GYCENTRUM W KATOWICACH... A JAK TAM WAM MIJA WICZOREK KOCHANE ? ;-);-)MODLEN79 :tak to jest moje zdiecie w realu , mam 23 lata:)

Do góry