reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
już sie nie moge doczekać tego świątecznego zapachu tych ozdób światecznych już powoli zaczynam wykładać i robić jakies małe zakupy w ikea są fajne pierdoły :-) polecam a i jest fajne wino bezakoholowe taki grzaniec fajna sprawa dla przyszlych mam i cieżarówek bardzo smaczny i fajnie rozgrzewa w zimne wieczory :happy:

witam was kochaniutkie;-)

Losiczka ja tez juz po zakupach i obiad prawie gotowy, w koncu bede miec troche soboty dla siebie zanim m wroci z pracy:-)

Silene polez sobie, poglaskaj brzusio i ciesz sie ze sa te mdlosci ;-) ja bym sie pociela za nie
W sumie w 1szej ciazy wymiotowalam do samego konca czyli do 21 tc

Piateczka co tam u ciebie??? Zyjesz ???? Wiemy ze jest ci jak w niebie no ale zejdz tu do nas czasami.....prosze:sorry2:

Ilonka choinka sliczniutka:-) ja bym chciala zywa jak co roku ale u mojej mamy odpada taki pomysl

Roza ja chce mojemu kupic maszynke do golenia na sucho i mokro tak zeby sie nie mogl wymigac od golenia nawet co drugi dzien.
Uwielbiam kiedy jest taki gladziutki :tak: a on wychodzi z zalozenia ze wystarczy w srode i sobote

Agnieszka jestesmy na tym samym etapie ...... jeszcze nie wiadomo a jak by co to bedziemy obie ryczec jak bobry ;-)

Katy, Zagubiona wstyd się przyznać ale moj mąż też stroni od golenia, mu nie przeszkadza a mnie krew zalewa jak widzę ten jego marny zarost :angry:Katy masz lepiej bo moj mąż preferuje tylko czwartki ha ha

Agnieszka nie smuć się kochana:no:mam nadzieję tylko chwilowy dołek? Jeszcze nic przesądzone nie jest, poczekaj do testu. Życzę Tobie żeby się udało:-)

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA KATY PO DUPSKACH CHCECIE :crazy: TEMPKA PNIE SIE DO GORY A WY JAKIES DOLINKA MACIE OJ OJ A RYCZEC TO BEDZIECIE ALE ZE SZCZESCIA :-):-):-)

ROZA TO MOJ M MANIAK GIER KOMPUTEROWYCH :wściekła/y:A DO TEGO LATEM ZAPALONY WEDKARZ

JA MAM DZISIAJ NA OBIAD PIECZONE SKRZYDELKA :-p
DZIEWCZYNKI JA MIESZKAM W KAMIENICY I MAM STRYCHOWE MIESZKANKO PIEKNE DREWNIANE BELKI KTORE NA SWIETA OZDABIAM GIRLANDAMI DO TEGO CHOINKA LAMPKI ACH MOGLABYM TAK MIEC CALY ROK UWIELBIAM SIEDZIEC I PATRZEC NA KOLOROWE SWIATELKA :-)
A NASZA PIATECZKA PEWNIE LEDWO ZYJE WEKEND BEZ DZIECI SNIADANIE OBIAD KOLACJA DO LOZKA HA HA
ILONKO NO JA LICZE ZE SIE OWU NIE PRZESUNIE I JAK PRZEWAZNIE BEDZIE NA 12DC ALE USPOKOJE SIE DOPIERO W PONIEDZIALEK JAK PLEMNICZKI BEDA TAM GDZIE POWINNY BYC :tak:

roza ja wczoraj wscieklizny dostalam przytulil sie do mnie i cale plecy mi pokul, a pozniej pretensje ze nie chce sie przytulac :baffled:

Łosiczka:-D to łączę się z Tobą w bólu,mój mąż jeżdzi też na lód, co na początku strasznie mnie denerwowało, teraz już przywykłam, nawet raz sama z nim byłam, ale to było chwilowe zaćmienie umysłu:rofl2: bo nie cierpię tegooo

Zaguniona Twój ból też wiem :-)jak smakuje, swoją drogą to ja już dawno się nie przytulałam do męża, krwi mi napsuł a mnie ciężko później przeprosić i dziecka napewno nie będzie

Katy podpowiedz jaki to model tej cudnej maszynki

Ostatnia edycja:
reklama
aga masz piękną fazę wyzszych temp wiec stawiam CIę do pionu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest bardzo dobrze,:)))) może hormonki juz CI buzują ??????:):):)
Katy- no jaki skok dziś :) super :)))))))))widzę ze sporo osób bedzie testować w tych samych dniach prawie,:) bedzie wrzeć na forum jak nic ze szczęścia :))))))))))))))
Ja chyba kupie mojemu jakies kosmetyki,on bardzo lubi kremy do twarzy z LOreal i perfumy tez mu sie konczą wiec chyba coś w tym kierunku bede kombinować, !!!
Jaś dostanie chyba sanki pod choinkę takie z pchaczem nie ze sznurkiem a teraz na mikołaja to auto z Wadera !!!!! :):)

dobra lece kotki na zakupy:) bede potem :) musze kupić ciasto francuskie i zrobie jabłuszka z dzemem w cieście francuskich, POLECAM , łatwizna i robi sie w minutę :p

Do góry