reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

anaber- kiedys kupiłam 6 kg PERSILA w biedronce i modliłam sie aby juz sie skonczył bo sądziłam ze Persil to najlepszy proszek, a nie dosc ze mi nie dopierał i mi białe ubranka poszarzały !!!!!!!! koszmar, kupiłam płyn DOMOL w Rossmannie , i powiem szczerze ze fajny jest, ubrania są super miękkie bez płyny do płukania, ale chyba dokupie tylko ten Vanish do tego Wolite na razie i mysle ze bedzie OK, a potem kupie Domol albo jakiś proszek.....co do bólu brzucha to ja czekam aż mnie zacznie boleć, bo w tamtym cyklu zaczął boleć mnie już jakos tydzien przed @ i tez sadziłam ze to cos nie tak ze to chyba na @ juz, bo przeważnie jak byłam w ciąży to zaczynał boleć ale jakos 3-4 dni przed @ ale nie az 7, wiec ja teraz po ciuchutku czekam sobie moze zacznie boleć za pare dni :) no tak pomarzyć zawsze można :) dobrze ze to nie kosztuje !!!!!!!!!!!!

reklama
Witam kochane

Widzę,że tu u nas to święta już pełną parą. Ja dla mężusia nie mam problemu z prezentem bo ma dość drogie hobby na punkcie którego ma hopla i wystarczy,że dostanie swoją zabaweczkę i cieszy się jak dzieciak:)

Aga nununu nie wolno tak szybko robić testów....

A u mnie na obiad dziś łazanki:)i tyle zrobiłam że chyba na jutro zostanie:)

Dziewczyny a apropo proszków do prania i w ogóle chemii ja już nigdy nie kupię takich specyfików w marketach,to wszystko co idzie na markety jest rozlewane i rozsypywae w innych rozlewniach i wszystko rozcieńczone. Kilka razy już się o tym przekonałam.
Ja kupuję na małym ryneczku nie w promocjach ale płyny do naczyń są naprawde gęste a proszki piorą.

Ostatnia edycja:
Viola wiesz co jak moglas :angry: teraz zyc nie bede mogla przez te twoje lazanki ;p hehe.

Ilona ja do prania dodaje Ariel w zelu i jakos daje rade chodz ostatnio cos nie dopierala pralka bo grzalka padla ;p

Aga kobietko ty nasza niecierpliwa nunu

Wy tu gadu gadu o choinkach a ja sobie uswiadomilam ze nie mam w tym roku gdzie jej postawic bo tam gdzie stala zawsze teraz regal mam ;/ a to byl jedyny kat w ktorym sie miescila :baffled:( poddasze i big skosy )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny wiecej grzechów nie pamiętam ale za wszystkie serdecznie żałuje:zawstydzona/y:
ale juz testu nie mam i dobrze bede czekac na @ cierpliwie chyba ze jej naprawde nie bedzie długo to zakupie wtedy!!!ale troche mi lepiej przespałąm sie troche i doszłam do wniosku co ma byc to bedzie...
katy nie martw sie wiem ze to jest ciężkie bo to bliska osoba...moj kuzyn tez tak pił....ale potem jakiegoścudownego nawrócenia doznał i przestał orzenił sie wziął do pracy kasy ma jak nei wiem ale dzieciaczków nie maja...mówi ze to chyba jego kara za to co robił....

zagubiona,viola,anaber,małami,róża dziekuje wam za wsparcie i tobie ilonka za postawienie mnie do pionu!!!!

zagubiona my tez mamy poddasze i mamy sztuczna taka z 1.5metra cieżko jest costam pomieścić ale ogólnie da sie żyć kiedyś chcemy postawić sobie dom taki tylko nasz bo narazie mieszkamy z rodzicami

Ostatnia edycja:
Viola i tu masz rację, mnie tak samo mówiła taka Pani w kosmetycznym osiedlowym ale w sumie nie wiedziałam czy jej słuchać bo wiadomo ze ona by chciała aby sie u niej kupowało a nie obok w biedronce, ale jak sobie tak czytałam i teraz TY tak mówisz jednak jest coś w tym !!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Zagubiona może jakąś małą w tym roku postawicie choineczkę :) ???? aby po prostu czuć ten świąteczny klimat :)

Mój maluch juz usypia, mam nadzieje ze mu sie nie odwidzi bo mam chęć spokojnie wypić kawusię i zrobić te jabłka w cieście francuskim :) miał niby nie isc dzis spać w dzien ale ze tatuń wraca ok 20 to juz niech sie wyśpi bo wiem ze będą szalec wiec zeby nie padł zanim w ogólę tatuś wróci :)

Aguś zostajesz rozgrzeszona ..... a za pokutę masz poczekaj z następnym testem przynajmniej do 13 dnia FL :)
ile bierzesz dupka dziennie??????? i bierzesz go na noc czy rano?????????????

Ostatnia edycja:
ilonko ja juz niepamietam kiedy ostatni raz czulam nastroj swiat ehh jedynie mi sie kojaza z wielkimi rodzinnymi zjazdami ktore po 5 min przemienialy sie w klutnie :baffled: o pieniadze ( tak to juz jest gdy rodzina jest ze soba prawie 24h na dobe przez 365 dni w roku ). takze swieta dla mnie wcale radosne nie sa heh

Katy duzo sily i cierpliwosci kochana,ale pamietaj,ze jak brat sobie sam nie bedzie chcial pomoc,to wy mu nie pomozecie ,tule mocno ;-)
Aga za szybko na testowanie ,wytrzymaj jeszcze kilka dni,bedzie dobrze..mocno trzymam &&&&& :tak:
Ilonka a zamocz na noc w vanish,u mnie wszystkie plamy po nim schodzily ;-)lacznie czekolada i sok z marchwi :-),ja uzywam proszki tylko zelowe,ariel albo persil, nie moge narzekac,a jak jest cos bardziej brudne..np.skarpetki,jak mi dzieci biegaja na bialych po chodniku,to wtedy ratuje mnie vanish ,dopiera wszystko ;-)

ilonko ja piore w proszku e i jestem bardzo zadowolona bo spiera mi nawet trawe !!!

aga no tak to jest jak ma sie test w domu jak w aptece to jest ok nie kusi oj oj ;-)

A NASZA PIATECZKA TO BIEDANA NIE MA SILY Z LOZKA WSTAC I DO NAS NAPISAC :-(

MADLEN DZIENDOBEREK:-):-):-)

reklama
Dzieki dziewczyny ze probujecie mnie zrozumiec

Ja wiem ze on zle robi ale uwazam ze bez pomocy nie jest w stanie z tego wyjsc a urzednicy sie nie spiesza, grunt ze u nich nikt nie ma takiego problemu. Jesli mial by to byc maz takiej pani z urzedu zaraz wszystko byloby zalatwiane w trybie przyspieszonym a ze to zwykly chlopak ze wsi to nikogo poza rodzina to nie obchodzi.
Najgorsze jest w tym wszystkim ze Zuzia mowi straszne rzeczy o nim jak go nie ma. I wiem ze to sa slowa powtarzane po doroslych.
Po jaka cholere mowia 4 latce ze ja ojciec okradl?????????
Przeciez to tylko dziecko i nie zrozumi wielu spraw a zwlaszcza tego ze tato musi sie leczyc!!!!!!!!!!!!

Do góry