reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja normalnie już nie wiem co się dzieje jestem przerażona właśnie zauważyłam na bieliznie dwie takie małe brunatne plamki i normalie słabo mi się zrobiło co się znów dzieje:angry::angry::angry:

reklama
Silene spokojnie, nie denerwuj sie, to zywa krew nie jest i nie jest tego duzo tak????????? to na pewno jednorazowe , !!!!!!!!!!!! najlepiej to połóż sie,a sie uspokoi to !!!!!!!!!!!!!!!!!

kotek nerwy nie pomogą a mogą zaszkodzić, obserwuj czy nie ma żywej krwi, połóż sie i nie wysilaj! a na pewno to sie juz nie powtórzy !!!!!! bedzie dobrze, trzeba wierzyc, poza tym takie wybryki mogą zdarzać sie w terminie gdzie sie powinno miec @

ilonko dokładnie jak piszesz mała ilość i kolor brunatny taki ale te pobolewanie w dole brzucha mnie martwi...położyłam się i zobaczymy
ja mialam takie plamienia w pierwszej ciazy jak lezysz to pod nogi poduszki wez by byly troszke wyzej czasem takie brudzenie moze wystapic mniej wiecej w okresie zblizajacej sie @ do poki nie ma zywej krwi nie ma co sie denerwowac ;*

a jak brzuch z bardzo daje o sobie znac to poratuj go no-spą ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Silene - spokojnie, to na pewno nic takiego...zrelaksuj się i na spokojnie pójdź sobie do lekarza na kontrolę. Przytulam!

Ilona - wiesz co, ja właśnie nie wiem jak to jest z tymi testami. Ja mam w domu 4 acony, kupione w aptece po 6 zł. Na opakowaniu pisze że czułe od 10, ale na ulotce pisze że wykrywa Beta HCG od 25 :confused: ... nie wiem czy to nie jest jakiś chwyt marketingowy, bo jest albo 10 albo 25 :angry: ... Miałam amila ale czytalam na internecie że on jakiś słaby a czuły niby od 20. Podobno szybciej wychdzi na pink tescie niz na amilu. Dobry podobno jest tez pre test i bobo test strumieniowy. Ja mam w domu jeszcze pink test, jakiś Quixx i Nord Test. Na tym ostatnim nigdzie w ulotce nei jest napisane od ilu wykrywa hormon. Ja chyba w poniedziałek pojadę na Betę.

Katy - fajny ten kuferek na biżuterię ;-)

my już po zajęciach logopedycznych...zarezerwowałam też na jutro bilety do kina na Zmierzch :-)

reklama
Silene nie martw sie slonko ja czytalam( na innym forum dziewczyna miala to samo i poradzila sie lekarza) ze takie cos moze miec miejsce gdy zluszcza sie mala powierzchnia nablonka macicy do ktorej nie byl przyczepiony pecherzyk z malenstwem
Dziewczyna pisze ze wszystko jest ok i juz jest w 16 tc
Wiec glowka i nozki do gory i odpoczywaj :tak:

Do góry