reklama
tylko ja juz nie chce sie starac..mam dwojke dzieciaczkow i powinnam sie cieszyc..sa kobiety,ktore jeszcze nie wiedza jak to jest byc mama..niech najpierw one maja mala fasolke..a ja...moze kiedys bede miala 3 dziecko..a jak nie..to widac tak mialo byc..;-)
bede do was czasami zagaldala..i trzymam za wszystkie mocno &&&& :-)
bede do was czasami zagaldala..i trzymam za wszystkie mocno &&&& :-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
madlen kochana nie poddawaj sie prosze !!!!! Ja tez walcze juz 5 cykl i wierze ze kiedys sie doczekam
katy jestes naprawde super dzielna kobieta jestes niesamowita tyle przeszlas a ciagle idziesz naprzod podziwiam cie !!!!!!!!!!!!
silene jeszcze raz goraco cie przytulam i prosze zebys sie dzielnie trzymala !!!!!!!!!!!!!
Wiecie co dziewczynki wszystkie moje chlopaki juz spia ja nie moge zasnac bo mysle :-
-
-( zawsze moim marzeniem bylo urodzic coreczke ale pojawienie sie na naszym forum na forum bb uswiadomilo mi ze mam ogromne szczescie w zyciu w postaci 4 synow teraz tak sobie mysle ze byc moze nie dane mi miec coreczke ale nie zrezygnuje zmoich marzen tyle ze calkowicie oddam swoje zycie losowi tzn zeby zwiekszyc szanse na ciaze nie bede liczyla dni tylko poprostu daje sobie luz pan bog wie jak ja pragne tego dziecka wiec moze zasluguje na nie
kochane aniolkowe mamy dziekuje wam ze otworzylyscie mi oczy niewazna plec dziecka wazne zeby poprostu bylo !!!!!! Dziekuje wam
katy jestes naprawde super dzielna kobieta jestes niesamowita tyle przeszlas a ciagle idziesz naprzod podziwiam cie !!!!!!!!!!!!
silene jeszcze raz goraco cie przytulam i prosze zebys sie dzielnie trzymala !!!!!!!!!!!!!
Wiecie co dziewczynki wszystkie moje chlopaki juz spia ja nie moge zasnac bo mysle :-
kochane aniolkowe mamy dziekuje wam ze otworzylyscie mi oczy niewazna plec dziecka wazne zeby poprostu bylo !!!!!! Dziekuje wam
D
Dzoana.a
Gość
Hello, nocne marki. Wokół mnie szaleją fluidy ciążowe. Tym razem koleżanka z pracy zaciążyła. Po 8 miesiącach starań. Mam cichą nadzieję, że może jakiś fluidek trafi przypadkiem we mnie:-)
KatyB
Fanka BB :)
Oj dziewczynki lezki cisna sie same do oczu, bo mamy taki dzien przemyslen i postanowiem, wlasnie dlatego Was uwielbiam i dlatego to forum tak szybko uzaleznia ;-) bo kazda ma tu jakis cel do zrealizowania, jedne zostana mamusiami inne beda sie nadal wspierac a jeszcze inne poprostu beda 

agnieszka_dk
silene nie ma słów które ukoją twój ból ale pamietaj ze jestem z tobą zreszta nie tylko ja!!!pamietaj ze masz nasze wsparcie!!!pamietaj ze masz śliczne kochane dzieciki i męża mosisz dla nich byc silna!!!(*)dla aniołeczka!!!
katy kurcze to ja chyba złoże sobie jakies zamówienie u ciebie na ciuchy dla młodego
ja jak bym miała dostep do takiego targu to chyba bym tam cały czas siedziała!!!a szczeze w PL to wszystko takie drogie....masakra
losiczka powiem ci szczeze zze ja tez bym chciała córeczke tak do parki ale nie patrze na dni płodne i te teorie chce poprostu aby Michał miał rodzenstwo a czy brat czy siostra to obojetne zeby było zdrowe bo to najwazniejsze!!!tak wiec zwieksz szanse na ciąże i serduszkujcie dużo tam w górze juz jest pisane co masz miec
dzoanna no no mam nadzieje ze zobaczysz wkoncu swoje upragmnione 2 krechy!!!zreszta mam nadzieje ze wszystkie je zobaczymy!!!;-)
madlen kurczaczek moze to jeszcze przemyślisz???nie mozna sie tak poddawac!!!ja tez nie jestem swieta bo zawsze jak zobacze 1 kreche albo @ przyjdzie to popadam w dołek ale potem sobie myśle ze napewno nastepnym razem sie uda!!!a jak ty dasz na luz a akurat masz pisane w tym cyklu zajsc to co???
zagubiona fajne jest takie kupowanie ciuszków;-)ja bardzo lubiałam oglądac wszechstronne zeczy dla dzidzi;-)w sumie to nie kupowałam ich duzo bo wiekszosc miałam z rodziny
katy kurcze to ja chyba złoże sobie jakies zamówienie u ciebie na ciuchy dla młodego

losiczka powiem ci szczeze zze ja tez bym chciała córeczke tak do parki ale nie patrze na dni płodne i te teorie chce poprostu aby Michał miał rodzenstwo a czy brat czy siostra to obojetne zeby było zdrowe bo to najwazniejsze!!!tak wiec zwieksz szanse na ciąże i serduszkujcie dużo tam w górze juz jest pisane co masz miec

dzoanna no no mam nadzieje ze zobaczysz wkoncu swoje upragmnione 2 krechy!!!zreszta mam nadzieje ze wszystkie je zobaczymy!!!;-)
madlen kurczaczek moze to jeszcze przemyślisz???nie mozna sie tak poddawac!!!ja tez nie jestem swieta bo zawsze jak zobacze 1 kreche albo @ przyjdzie to popadam w dołek ale potem sobie myśle ze napewno nastepnym razem sie uda!!!a jak ty dasz na luz a akurat masz pisane w tym cyklu zajsc to co???
zagubiona fajne jest takie kupowanie ciuszków;-)ja bardzo lubiałam oglądac wszechstronne zeczy dla dzidzi;-)w sumie to nie kupowałam ich duzo bo wiekszosc miałam z rodziny
reklama
KatyB
Ps. ja juz zmykam sciskam wszystkie i spokojnej nocki a ja zajrze tu jutro raniutko ;-)
Glowy do gory !!!!!!!!!!!!!!!!
Agnieszka nie ma sprawy;-)...tylko ten targ u nas bedzie jeszcze tylko tydzien. Zawsze na okres zimowy czyli dosc duzo opadow w Anglii zamykaja go. Na wiosne znow otwieraja
Ale jesli bedziesz chciala to nie ma problemu, tutaj dzieciece ciuszki mozesz kupic nawet za 20 pensow za szt tylko uzywane a i nowe mozna znalesc za niewielkie pieniadze
Znam osoby ktore tu przylatuja na weekend tylko po to zeby zrobic zapasy ciuchow
Glowy do gory !!!!!!!!!!!!!!!!
Agnieszka nie ma sprawy;-)...tylko ten targ u nas bedzie jeszcze tylko tydzien. Zawsze na okres zimowy czyli dosc duzo opadow w Anglii zamykaja go. Na wiosne znow otwieraja

Ale jesli bedziesz chciala to nie ma problemu, tutaj dzieciece ciuszki mozesz kupic nawet za 20 pensow za szt tylko uzywane a i nowe mozna znalesc za niewielkie pieniadze
Znam osoby ktore tu przylatuja na weekend tylko po to zeby zrobic zapasy ciuchow

Ostatnia edycja:
Podziel się: