reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAJCIE SLONECZKA :-):-):-)

AGA DZIEKI I TAK MAM ZAMIAR ZROBIC
A MOJ CYKL ROBI MI JAJA ZOBACZYMY JAK JUTRO TEMP ALE WYCHODZI NA TO ZE MOJE JAJECZKO SIE POSPIESZYLO I OWU MIALAM WCZORAJ NA 9 DC :szok:PRZY MOICH 26 D PEWNIE I TAK MOZNA ALE COS MI TU SIE POKRECILO:baffled::baffled::baffled: TYLE ZE POZA SLUZEM JAK DLA MNIE TO NIE BYLA OWU BO BEZBOLESNA ??? ILONKO KUKNIJ NA MOJ WYKRES JAK MOZESZ DZIEKUJE

MILEGO DNIA KOCHANE

reklama
witam poniedziałkowo :happy2:

silene bardzo mi przykro trzymaj się <tulę>

losiczka72 dobrze,że byly boboseksy trzymam &&&&&&&& ;-)

ja dzis do szkoły śmigam na 16 :crazy: ale mi się nie chce buuuuuuuuu i jeszcze ta ponura pogoda za oknem tylko herbatka ciepły kocyk i nie wychodzić z domu.
Trzymajcie się cieplutko

silene trzymaj sie kochana- my babeczki jesteśmy silne- no i tu jesteśmy razem- przytulam cię mocno mocno

no ja dziewczynki od piątku wieczorem nie wychodziłam z łóżka:-) zamknęliśmy drzwi, wyłączyliśmy domofon, telefonu, komputery i zniknęliśmy dla świata:-). z sypialni wychodzilismy tylko do toalety i po jakaś przekaskę hi hi. w chwilach odpoczynku oglądaliśmy stare komedie na dvd. BYŁO BOOOOOOOOOOOOOOOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mój M się tak spisał, ze już zaczynałam podejrzewac, że zażył jakiegoś wspomagacza, żeby na żabę nie było ha ha

zapomniałam o wykresach, temperaturkach, testach- nic zero- tylko mój M

doszłyście do 550 strony i mam nadzieję , że tak jak napisałam przy 500 to strona , Która przyniesie fasolki:-)

losiczko do boju!!!!!!!!!!! bo to chyba dziś ten dzień? trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i wiecie co? odpuszczam celowania na dziewczynkę. co nam zapisane to będzie. tylko niech będzie

PIATECZKO WITAJ KOCHANA :-):-):-) NO WRESZCIE WYSZLAS Z TEJ SYPIALNI HI HI

NO JA WLASNIE WCZORAJ JAK NIE MOGLAM SPAC NAPISALAM ZE ZOSTAWIAM WSZYSTKO LOSOWI JAK DANE MI MIEC CORE TO BEDZIE JAK NIE TO BEDZIE 5 KOCHANY SYNEK :happy2::happy2::happy2: WTEDY TO JUZ NA WNUSIE BEDZIE MI DANE CZEKAC :happy:

a ja się jeszcze tak zastanawiam i myślę, że testy porobię kilka dni i zobacze co się będzie działo- ale już na luzie- po to tylko, żeby ewentualnie wiedziec kiedy użyć acona. pierwszy cykl po odstawieniu był 35 dni. no ale ten móże być już zupełnie inny- mam nadzieję krótszy. może udałoby się zatestować na mikołaja? bardzo bym chciała

miałam zamiar mierzyć no ale nie dało rady- przynajmniej dzisiaj bo mnie co innego obudziło:szok::-)

i coś mi się zdaje, że raczej nic z tego mierzenia nie będzie

piąteczka no dobrze ze tego swojego nie wykonczyłaś hehe to na koniec cyklu plusik bedzie na pewno!!!!
losiczka hmmm dziwne a testów owu nie uzywasz/?
u mnie tempka w dół wiec pozamiatane....

AGNIESZKO NO WCZORAJ ZROBILAM TEST OWU I POKAZALA SIE BLADA KRESECZKA WIEC JUZ JAKIS SKOK LH JEST ALE U MNIE TESTY CALY CYKL POKAZUJA LH WIEC NIE ROBIE BO NIC NIE KUMAM
A TEMPKA MOZE JESZCZE PODSKOCZY DOPIERO 10D FL:tak:

reklama
czesc kochane

agniesiu ja nie kupuje ciuszkow na razie bo mam ich bardzo duzo na wiosne zaczne poszukiwania letnich, z tego co dobrze pamietam to Viola kupuje juz po malu wiec pomylilas nas hihi ;p:-):tak::happy::rofl2::happy2:

Do góry