reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

aga bo fasolką daje o sobie znać :p ale pocieszam Cię ze ja poszłam spać po 21 wstałam o 9 a teraz mam ochotę znów wskoczyć pod kołdrę :p
Viola trzymam kciuki za wizytę :) mam nadzieje ze Szymuś pokaże tego siusaczka :p hehe
agnes- tempka zaburzoona jakby nie było, poza tym wiem ze napewno sie zamartwiasz ale luknij na mój poprzedni wykres mnie spadała 5,6,7,8 dpo a potem poszła do góry a fasolka była, wiec hehe wyprzedzam CIę i daje od razu odpowiedz :p
losiczka hahaha, mam nadzieje ze może i mojego żołnierzyki męskie poszły sobie na urlop, :p i coś sie uchowało i teraz może rośnie w brzuszku :)pomarzyć zawsze można :p prawda???? :)

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka- spokojnie w mojej główce już się rozświetla Twoja przyszłość, ale cierpliwości kochana- żebym sie nie pomyliła :):confused2:

piąteczka- te skubance chłopaki są szybsze, ale niestety nieco "głupsze" więc mogły się na dziewczyny zagapić i polec na polu bitwy i dziewczęta już z szelmowskim usmieszkiem brnęły dalej do celu, ale moja droga zanim one by dopłynęły to Ty już miałaś zaaplikowaną kolejną porcję i kolejne wsparcie pułku piechoty- wyprzedzili dziewczyny i znów polegli upatrując się w ich wdzięki. następni byli ułanie i panienki w okienku...
więc moja droga jeśli będzie dziewczynka- to najcwansza na świecie strategicznie mogłaby rządzić nie jednym mocarstwem, więc też nie najgorzej. choć myślę że w ostateczności kawaleria powietrzna dobiła do celu wcześniej. :nerd:

ilonka, aga- &&&&&

he he he ale wy dziewczyny wariatki jestescie.......ale slodkie wariatki:tak:

Lorelain no chyba nie ma innego sposobu jak tylko powtorzyc test albo bete (moze w innym lab) tak czy inaczej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Losiczka patrzac kochana na te twoje "dzialania" tak sobie myslke ze powinnas miec nicka Lisiczka :-D:-D:-D

Piateczka
no faktycznie zakrecone to wszystko ale jesli jestes ta szczesciara i masz 2ga owu to szalej od nowa ;-)

Ja juz swiruje:rofl2: do testowania 4 dni a tempka dzisiaj juz leci w dol, cycki bola jak na @ czaszka zaczyna dymic jak przed kazda @ szlag by to.....

Z tego stresu tylko slodycze wpierniczam, jak tak dalej pojdzie to pozniej czeka mnie zatwardzenie przez pol roku:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tam wierzę, że się doczekamy- wszystkie i nie tylko dwóch kreseczek, ale i szczęśliwego rozwiązania :)

ja mam zamiar następny cykl poświecić na intensywne staranka- święta, czas magiczny. :) ten niestety stracony.:-(ale następny za to będzie.... ulala

katy- ilonka (mistrz nasz) mowi, że takie spadki to nie spadki i przestan panikować, bo Cie kopnę w dupala. Cierpliwości kochana! wszystko będzie dobrze tylko musisz wykazać się odrobiną chociaż cierpliwości. a objawy podobne i latwo sie pomylić- dlatego właśnie część osób się myli- inna sprawa, że my chcemy się mylić. :) tak więc katy- ja cię przywracam do pionu!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi tez chce sie spac...rano maz pojechal do pracy w delegacje ale za 2tyg wroci popoludniu ide do kolezanki na ploteczki bo przyjezdza ze swoimi coreczkami wiec jakos dzien zleci

Ilonka - ja nie jestem pewna czy ja ciebie dobrze zrozumiałam :sorry: jesli test byłby tak czuły że wykrywa bete na poziomie 2,69 to również powinna wyjsc druga kreska w dniu robienia bety, a takrze i wczesniej. testy robie codziennie od soboty, w dniu robienia bety w laboratorium tez robilam i nic nie wychodziło. druga kreska na tescie pojawiła sie dzisiaj, wiec musiała wzrosnąć beta. Przynajmaniej staram się sobie tak wmawiać :zawstydzona/y: Kreska nie jest łabiutka żebym sobię ją wkręcala, pojawila się na teście po około minucie, nie jest super gruba , ale jest spokojnie widoczna i test po tych kilku godzinach zrobil się już żółty, ale kreska sobie została.Eeeeeeh staram się jakoś pocieszać.... u mnie zawsze wszystko jest pod górkę :confused2:

karolinko jak nam sie nie uda w tym cyklu to w czasie swiat gwiazdorkow narobimy he he tzn wy ja sniezynke he he a tam co ma byc to bedzie :-):-):-)

LORELAIN SPOKOJNIE DZIDZIA JEST JAK NIC !!!!!

Lorelain hmmmm to ja myslałam ze ci wczoraj ta kreska druga wyszła i poszłaś na bete, to przepraszam wracam honor, no ale skoro od paru dni nie było nic a dziś tak to bądz dobrej, mysli, !!!!!!!!!!!!!!!!!!jak beta przyrasta jutro powinna byc juz wyraźka kreseczka czy czułości 10 oczywiscie !!!!!!!
Katy- ja nie bede juz pisać NIC, bo nikt chyba nie czyta moich postów :(

reklama

Karol-in-a
oj zgadzam sie na te kopniaki.....laduj......taka ze mnie zmijka niecierpliwa :sorry: tylko sie boje ze jutro tempka znow pojdzie w dol itd...

Asia a mezulkowi juz mowilas czy dowie sie za 2 tyg?

Lorelain wiem co przezywasz ale glowa do gory bedzie dobrze :tak:

Ilonka wi em co chcesz powiedziec :tak:..........pamietam Twoje nauki tylko te glupoty co wypisuje to ze strachu:sorry:
Mowilam ze bede swirowac!!!!!!!! Bedziecie to znosic co miesiac :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry