reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes- ilonka ma rację (jak ze wszystkim zresztą, więc zaczynam podejrzewać, że masz monopol na rację)- popatrz na moje marne wyniki to od razu humor Ci sie poprawi, a ja żadnej luteiny ani nic nie dostalam. staram się zacisnąć zęby i nie myśleć o tym- pierś do przodu i będziemy molestować męża dalej w grudniu (teraz też, ale bezowocnie).

madlen- nie nakręcaj się, nie zapeszaj- melduj tylko Słoneczko codziennie, że jeszcze nie ma i nie ma, a ja obiecuję trzymać kciukasy tak długo aż powiesz, że nie przylazła a dwie krechy są.

reklama
anusia wejdz w ustawienia i SYGNATURKE , tam wstawiasz kod i zapisujesz:)
i trzeba z tej strony gdzie tworzysz suwaczek skopiować KOD BBC

ILONKA: powiedz z jakiej firmy kupywalas kanape bo cos w taki stylu szykamy z M ale nie morzemy nic narazie ciekawego kupic ... a synus sliczny diabelek twuj i to auto nie wiedzialam ze tak fajnie wyglada po wyjeciu z opakowania, ost ogladal w biedronce te auta z wadera...:-)

ilonka czuje,ze nie..ja juz skonczylam staranka,ale moj maz nie i powiedzial,ze bedzie mnie za kazdym razem trzymal,abym nie uciekla :-D..,chlopina sie zawziol i powiedzial,ze bedzie tak dlugo robil,az zrobi ;-) teraz stawiam na 'co ma byc to bedzie'
jescze od wczoraj chodze struta,bo dowiedzialam sie,ze jednej Polki ze szkoly,gdzie chodza moje dzieci maz jest na wykonczeniu..zaczelo sie od zwyklej grypy,potem wysoka goraczka a teraz nie wiadomo czy ztego wyjdzie..jakos mnie to zdolowalo..bo mlody facet, 3 dzieci..i niewiadomo,czy przezyje...,,,,:-(

dziewczyny zasypiam na stojąco prawie- chyba coś w powietrzu jest- masakra jakaś :(
no ale jeszcze tylko trochę i może jakaś popołudniowa drzemka ... hmmm... qrcze nie mogę sie ostatnio wyspać porządnie. :)

ilona nie moge sie napatrzec na tego twojego lobuza hehe buzia jak u aniolka az ma sie ochote schrupac taka slodziusia a to diabelek taki maly hehe

a u mnie dziewczyny pogoda cudowna wreszcie slonce wyszlo az zyc sie chce ostatnie tygodnie ciagle ponuro bylo heh troche energo sloneczko mi dalo wiec moze wreszcie dokoncze te parzadki ;p

dzięki za pozytywne słowa. no progesteron wydaje się ok. ale chyba nie na ciążę. ale trochę mnie to uspokoiło. może nie w tym problem. to ciekawe gdzie problem tkwi?

reklama
madlen- trzymam kciuki bo pachnie tu jednak fasoleczką :)
kurcze,to faktycznie nie ciekawie !!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:( straszne :(
anusia- powiem szczerze ze nie wiem jaka to firma..... kupowaliśmy w meblowym zwykłym do tego są 2 fotele

sofa.jpg sofa2.jpg

Zagubiona- on naprawdę jest kochany, do rany przyłóż a jak mówię w sklepie diabołek !!!!!!! to taki mamusi przylepa jest :) ostatnio mówi do mnie juz "mamusia" a na tatę "tatuś" bo wcześniej było zawsze mama, tata :) a teraz tak ładnie słodzi nam :) hehe:)
agnes- wiem ze w zajśćiu może przeszkadzać za wysoka prolaktyna, wiec jak masz kase to zrób sobie dla świętego spokoju:) u mnie kosztuje tyle samo co progesteron czyli 22zł :)
karolina- oj wisi, bo ja włąsnie miałam pisać ze ide spać bo jestem nie przytomna dosłownie, na oczy juz nie widzę !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry