reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie staraczki, i ja staram się teraz o dziecko. Ja jednak nie używam tabletek antykoncepcyjnych, więc chyba raczej nie powinnam mieć problemu, ale różnie to ponoć jest... Ja mam 28 lat i niektórzy mnie straszą, że to za późno na pierwszego dzidziusia. Ja tam jednak nie wierzę w taką gadaninę i mam nadzieję, że będzie dobrze!!

reklama
Jelly - witamy :-) .... w którym jesteś teraz dniu cyklu? kiedy przewidujesz testować? ... najlepiej to zrób sobie sygnaturkę :tak:

Ilona - super kanapa! ... rozkładana? ... masz bardzo przytulnie w pokoju ;-)

Agnes - kompletnie się nie znam na wynikach progesteronu, no ale jak się mieścisz w normach z laboratorium to chyba jest OK

Zagubiona - ale ja Ci zazdroszczę słoneczka...na Śląsku mega pochmurnie :baffled:

Lorelain- teraz jest troszkę inaczej bo to zdjęcia jak kupiliśmy mieszkanie, od tego czasu wiecej rzeczy sie dorobiliśmy hehe , no i nie ma juz takiego porządku :p :baffled: mały ma swój pokój ale salon nadal wygląda jak bawialnia, wszystkie zabawki przynosi do salonu ehhhh
Jelly powodzenia :) mam nadzieje ze szybko zajdziesz, wiesz my tu wszytskie sądziłysmy ze zajdziemy szybko ale działamy nadal :)

NO to idę pod kocyk w kimono:) mały chyba tez padnie :)
bede jak wróce :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witaj Jelly- życzę wytrwalości i szybkiego zafasolkowania. niestety to, że nigdy nie bralaś tabletek anty nie jest niestety gwarancja sukcesu, ale trzymam kciukasy aby wszystko jak najszybciej sie udało. :)

agnes- czasami w głowie :-(

madlen- uszy do góry, będzie dobrze, a poki co nie myśl tylko bądx tu z nami i śmiej sie i placz do rozpuku, a jak przyjdzie piątek to będziemy się martwić :)

zagubiona u mnie też słoneczko, ale co z tego jak roboty strasznie dużo, a jak juz będę miała chwilkę to będzie ciemno :(

JA TEZ JUZ PO SPACERKU I ZAKUPACH U MNIE W POZNANIU SLONECZKO ALE ZIMNO MALY TO MA TERAZ W DOMU TAKIE RUMIENCE JAK MALOWANE HE HE
MADLEN WIDZISZ U MNIE TO ODWROTNIE MAZ NIE CHCE A JA CHCE CIEBIE TO BEDZIE MUSIAL PRZYTRZYMAC A JA TO BEDE MUSIALA SIE CZEGOS TRZYMAC ZEBY MNIE NIE ZRZUCIL HI HI
JELY WITAJ
ILONKO TY SPIOCHU ODSYPIAJ KOCHANA BO JAK BEDZIE DRUGA DZIDZIA TO JUZ SE TAK NIE POSPISZ
:-D:-D:-D A CHATKE MASZ SUPER SAMOCHODZIK TEZ NO A SYNUS ANIOLEK A MOJ MALY JAK WCHODZIMY DO SKLEPU TO MOWI WIEM WIEM ZADNYCH AUTEK :happy: MUSZE SIE WAM POCHWALIC ZE NIE WIEM JAKIM CUDEM ALE WSZYSCY MOI SYNOWIE NIE ROBILI MI CYRKOW W SKLEPACH PEWNIE MOJA WYMARZONA CORECZKA DA MI POPALIC ZA CALA 4 :-):-):-) DOBRA ZNOWU SOBIE POMARZYLAM A TERAZ ZMYKAM DO OBIADU TZN ROBIENIA ZAPRASZAM NA GULARZ Z KASZA JAK KTORAS LUBI :-p

reklama
losiczka ja lubię bardzo. a do Poznania to mam kawałek. w sumie Poznań to takie moje drugie miasto. 6 lat tam mieszkałam na studiach. i srednio raz w miesiącu jestem

ilona
u mnie progesteron 30 zł kosztuje. prolaktynę juz sparawdzałam jakis czas temu i jest ok

z moją głową już też ok. już nie płaczę jak niepowodzenie, mężu już nie wysłu****e codziennie o dziecku, temperaturach itp. czekam na swoją kolej. jak nie teraz to pewie kiedyś się uda. czekam do końca roku a w styczniu moze monitoring cyklu. bo jak byłam u gina w sierpniu to mówił że wszystko ok. kazał się starać. a jak do końca roku nie wyjdzie to sprawdzimy hormony i monitoring. a już hormony robię pomału.

no i jestem pod opieką endokrynologa bo ja miałam operację tarczycy i nie mam jej połowy. ale tu lekarka mówi że też już się uporałyśmy z problemem więc czekać i działać.

Do góry