Witam wszystkie staraczki, i ja staram się teraz o dziecko. Ja jednak nie używam tabletek antykoncepcyjnych, więc chyba raczej nie powinnam mieć problemu, ale różnie to ponoć jest... Ja mam 28 lat i niektórzy mnie straszą, że to za późno na pierwszego dzidziusia. Ja tam jednak nie wierzę w taką gadaninę i mam nadzieję, że będzie dobrze!!
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Jelly - witamy :-) .... w którym jesteś teraz dniu cyklu? kiedy przewidujesz testować? ... najlepiej to zrób sobie sygnaturkę 
Ilona - super kanapa! ... rozkładana? ... masz bardzo przytulnie w pokoju ;-)
Agnes - kompletnie się nie znam na wynikach progesteronu, no ale jak się mieścisz w normach z laboratorium to chyba jest OK
Zagubiona - ale ja Ci zazdroszczę słoneczka...na Śląsku mega pochmurnie

Ilona - super kanapa! ... rozkładana? ... masz bardzo przytulnie w pokoju ;-)
Agnes - kompletnie się nie znam na wynikach progesteronu, no ale jak się mieścisz w normach z laboratorium to chyba jest OK
Zagubiona - ale ja Ci zazdroszczę słoneczka...na Śląsku mega pochmurnie

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Lorelain- teraz jest troszkę inaczej bo to zdjęcia jak kupiliśmy mieszkanie, od tego czasu wiecej rzeczy sie dorobiliśmy hehe , no i nie ma juz takiego porządku
mały ma swój pokój ale salon nadal wygląda jak bawialnia, wszystkie zabawki przynosi do salonu ehhhh
Jelly powodzenia
mam nadzieje ze szybko zajdziesz, wiesz my tu wszytskie sądziłysmy ze zajdziemy szybko ale działamy nadal
NO to idę pod kocyk w kimono
mały chyba tez padnie 
bede jak wróce

Jelly powodzenia
NO to idę pod kocyk w kimono
bede jak wróce

Z
zZagubiona
Gość
ilona mam taki sam stolik tylko nozki ciemniejsze hehe, tylko ze ja go nie znasze i zamierzam zrobic mu papa
anusia88sc
ILONKA: sliczny
poprostu cos takiego chce kupic do naszego pokoju :-) i ten stolik swietnie razem sie prezentuje .... baba

anusia88sc
ILONKA: A DUZO ZAPLACILAS ZA TEN KAPLET ???
JELLY: witaj wsrod nas :-):-)
JELLY: witaj wsrod nas :-):-)
K
karol_in-a
Gość
witaj Jelly- życzę wytrwalości i szybkiego zafasolkowania. niestety to, że nigdy nie bralaś tabletek anty nie jest niestety gwarancja sukcesu, ale trzymam kciukasy aby wszystko jak najszybciej sie udało. 
agnes- czasami w głowie :-(
madlen- uszy do góry, będzie dobrze, a poki co nie myśl tylko bądx tu z nami i śmiej sie i placz do rozpuku, a jak przyjdzie piątek to będziemy się martwić
zagubiona u mnie też słoneczko, ale co z tego jak roboty strasznie dużo, a jak juz będę miała chwilkę to będzie ciemno
agnes- czasami w głowie :-(
madlen- uszy do góry, będzie dobrze, a poki co nie myśl tylko bądx tu z nami i śmiej sie i placz do rozpuku, a jak przyjdzie piątek to będziemy się martwić
zagubiona u mnie też słoneczko, ale co z tego jak roboty strasznie dużo, a jak juz będę miała chwilkę to będzie ciemno
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
JA TEZ JUZ PO SPACERKU I ZAKUPACH U MNIE W POZNANIU SLONECZKO ALE ZIMNO MALY TO MA TERAZ W DOMU TAKIE RUMIENCE JAK MALOWANE HE HE
MADLEN WIDZISZ U MNIE TO ODWROTNIE MAZ NIE CHCE A JA CHCE CIEBIE TO BEDZIE MUSIAL PRZYTRZYMAC A JA TO BEDE MUSIALA SIE CZEGOS TRZYMAC ZEBY MNIE NIE ZRZUCIL HI HI
JELY WITAJ
ILONKO TY SPIOCHU ODSYPIAJ KOCHANA BO JAK BEDZIE DRUGA DZIDZIA TO JUZ SE TAK NIE POSPISZ

A CHATKE MASZ SUPER SAMOCHODZIK TEZ NO A SYNUS ANIOLEK A MOJ MALY JAK WCHODZIMY DO SKLEPU TO MOWI WIEM WIEM ZADNYCH AUTEK
MUSZE SIE WAM POCHWALIC ZE NIE WIEM JAKIM CUDEM ALE WSZYSCY MOI SYNOWIE NIE ROBILI MI CYRKOW W SKLEPACH PEWNIE MOJA WYMARZONA CORECZKA DA MI POPALIC ZA CALA 4 :-):-):-) DOBRA ZNOWU SOBIE POMARZYLAM A TERAZ ZMYKAM DO OBIADU TZN ROBIENIA ZAPRASZAM NA GULARZ Z KASZA JAK KTORAS LUBI 
MADLEN WIDZISZ U MNIE TO ODWROTNIE MAZ NIE CHCE A JA CHCE CIEBIE TO BEDZIE MUSIAL PRZYTRZYMAC A JA TO BEDE MUSIALA SIE CZEGOS TRZYMAC ZEBY MNIE NIE ZRZUCIL HI HI
JELY WITAJ
ILONKO TY SPIOCHU ODSYPIAJ KOCHANA BO JAK BEDZIE DRUGA DZIDZIA TO JUZ SE TAK NIE POSPISZ

K
karol_in-a
Gość
ja uwielbiam i do tego buraczki albo ogórek konserwowy- za dwie godzinki jestem 

reklama
losiczka ja lubię bardzo. a do Poznania to mam kawałek. w sumie Poznań to takie moje drugie miasto. 6 lat tam mieszkałam na studiach. i srednio raz w miesiącu jestem
ilona u mnie progesteron 30 zł kosztuje. prolaktynę juz sparawdzałam jakis czas temu i jest ok
z moją głową już też ok. już nie płaczę jak niepowodzenie, mężu już nie wysłu****e codziennie o dziecku, temperaturach itp. czekam na swoją kolej. jak nie teraz to pewie kiedyś się uda. czekam do końca roku a w styczniu moze monitoring cyklu. bo jak byłam u gina w sierpniu to mówił że wszystko ok. kazał się starać. a jak do końca roku nie wyjdzie to sprawdzimy hormony i monitoring. a już hormony robię pomału.
no i jestem pod opieką endokrynologa bo ja miałam operację tarczycy i nie mam jej połowy. ale tu lekarka mówi że też już się uporałyśmy z problemem więc czekać i działać.
ilona u mnie progesteron 30 zł kosztuje. prolaktynę juz sparawdzałam jakis czas temu i jest ok
z moją głową już też ok. już nie płaczę jak niepowodzenie, mężu już nie wysłu****e codziennie o dziecku, temperaturach itp. czekam na swoją kolej. jak nie teraz to pewie kiedyś się uda. czekam do końca roku a w styczniu moze monitoring cyklu. bo jak byłam u gina w sierpniu to mówił że wszystko ok. kazał się starać. a jak do końca roku nie wyjdzie to sprawdzimy hormony i monitoring. a już hormony robię pomału.
no i jestem pod opieką endokrynologa bo ja miałam operację tarczycy i nie mam jej połowy. ale tu lekarka mówi że też już się uporałyśmy z problemem więc czekać i działać.
Podziel się: