reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie laleczki :-)
Dawno mnie nie bylo za co przepraszam, czytam Was ale tak gonicie z postami ze ciezko nadazyc hihi. U mnie ciagle cos sie dzieje to nauki to jakies inne rzeczy i ciagle cos. Wlasnie sobie usiadlam bo robilam dzis zupe ogorkowa i salatke jarzynowa ( tesiowej dalam wolne hehe) . Brzuszek mam mega wielki jak na ten tydz ciazy no ale przynajmniej moje malenstwo ma gdzie hasac. Juz nie moge sie doczekac sie wizyty i usg a jeszcze tyle czasu do 7 grudnia no ale musze dac rade. Objawow ciazy brak czuje sie jak przed ciaza hihi no moze poza tym ze cyce daja mi popalic. mam nadzieje ze mimo braku objawow z dzidzia jest ok :-)

Losiczka Kochana czekam na trzesienie :-)

Ilonka superancki synek taki slodki aniolek hihi :-)

Witam nowe staraczki i gartuluje zafasolkowanym:-)

P.s laseczki jaka mialyscie piosenke na pierwszy taniec? bo slub juz niebawem a my piosenki nie mamy. No i musze buty kupic jak wczoraj zobaczylam cene za buty slubne 215 zl to myslalam ze urodze :szok: tyle kasy za jedno wlozenie butow! Losiczka moze wiesz gdzie sa u nas jakies buty tanie i ladne slubne?

Buziaki

reklama
karolina :-)
Losiczka na pewno bedziesz sie mocno trzymala :-D i zolnierzyki dotra na czas ;-)
ja tez nie mialam akcji w sklepie z dziecmi i do dzisiaj mam spokoj,a smyki juz wiedza,ze jak cos chca to ida do taty,bo on im wszystko kupuje,co czesto u nas konczy sie klotnia,bo uwazam,ze za duzo ich rozpieszcza..ale nie przetlumacze mojemu,bo on jest zdania,ze dzieci musza miec !!! no i ma bardzo luzne rece do wydawania kasy..przy nim to ja sie niczego nie dorobie ,bo jak mi uda sie cos odlozyc,to maz wyda..
juz sie boje jak przyjdzie czas do kupowania prezentwo gwiazdkowych..

MADLEN ZACISNE NOGI Z CALEJ SILY ZA NIC MNIE NIE ZRZUCI HI HI NO ALE TO W NASTEPNYM CYKLU JAK SIE NIE UDA ;-)TYLE ZE MOJ MAZ 100KG WAZY :sorry::sorry::sorry:

BOBO NA GLOGOWSKIEJ ZA MC DONALDEM SA CHYBA ZE 3 SLUBNE SALONY Z DODATKAMI PRZEJEDZ SIE I KUKNIJ DOBRZE ZE SIE DOBRZE CZUJESZ JA W 1 CIAZY TEZ ZERO OBJAWOW POTEM JUZ BYLO GORZEJ ALE JA UWIELBIAM STAN BLOGOSLAWIONY:-)

madlen u nas jest właśnie odwrotnie- mnie każda złotówka parzy wręcz, ale jak mam wyznaczony cel to potrafię się spiąć i oszczędzić :)
z gwiazdką też mam problem, bo mam milion pomyslów, a ograniczony budżet. :)

bobo- gdzieś chyba na strzeleckiej robią nawet buty na zamówienie koszt ok 150 zł, więc juz do przeżycia.
a co do pierwszego tanca to my standardowo tanczyliśmy walca- może dlatego, że oboje uwielbiamy ten taniec, chociaż ja ostatnio zachorowałam na tango argentino :szok: i piosenkę też mieliśmy dla nas przynajmniej szczególną :tak:
zależy więc co chcecie zatanczyć- standardowego walca czy może coś bardziej ekstrawaganckiego czy może spokojniej.

Ostatnia edycja:
Losiczka now lasnie wczoraj zlazlam wszystkie te salony i tam ceny szok i nie dosc ze nie bylo mojego rozmiaru to jeszcze 3 tyg na to az mi zamowia i nie ma ze mi sie spodobaja musze je wtedy kupic. A na Polwiejskiej by cos bylo? tak jest duzo tego nie?

Zagubiona poplakalam sie sliczna piosenka :-)

Anusia znam ta piosenke dzieki za pomoc :-)

Wiecie ze mi od ciazy na leb padlo? Wczoraj kupilismy i ubralam choinke ! No trzeba miec cos z gorem zeby juz miec choinke no ale ja tak lubie swieta ze szok :-) i teraz mam pieknie w pokoju ehhhh........

Ta piosenka jest sliczna

http://www.youtube.com/watch?v=v1az2ki0LCU

losiczka to wazy tyle ,co moj :zawstydzona/y:,wiec jak mnie chwyci..to pomimo,ze ja drobinka nie jestem,ale nie mam z nim szans :no::-D
karolina ja lubie wydawac,ale mam jakis limit..a moj maz..masakra..jemu tylko dac kase i puscic na miasto..wiekszosc artykulow domowych w domu jest kupiona przez mojego meza,bo mi zawsze szkoda kasy..:zawstydzona/y:..

reklama
oj ja to już jednak dawno temu miałam ślub bo nie pamiętam jaką miałam piosenkę :sorry:

mój mąż oszczędza a ja jestem z tych co lubią wydawać i kasy nie liczą :sorry: .... ja Matiemu na początku zakupów pozwalam wybrać jednego resoraka i potem to już mam z nim święty spokój.

Do góry