asiunia- MY daliśmy za komplet ok 1200zł,
madlen- ha.,jakbym czytała o moim mężu

identyczny, co tydzien gdy wraca Jaś ma nowy motor czy nowe auto,a jeszcze w weekend potrafi zabrać go do sklepu zeby sobie coś wybrał

to ja tłumaczę zeby może kupić raz paczkę pampersów to przynajmniej bedzie z tego pozytek, bo przeciez on pobawi sie chwilę i potem zapomina, a jego pokój naprawdę juz nie miesci tych zabawek, no ale jak grochem o śnianę...... wiec juz mówi kup mu większe auto i niech sie bawi i ma na dłużej..... no wiec kupiliśmy z tego Wadera, no ale ogólnie za bardzo go rozpieszcza, ja wiem ze jego nie ma cały tydzien, w sumie ostatnio jest tylko w niedziele w domu, no ale źle robi , a ja nie moge mu przetłumaczyć bo przeciez to JEGO NAJUKOCHAŃSZY SYNEK

ale wiecie co????????????? NIech tak bedzie, naprawdę nie mamy co narzekać..... inni mają gorzej,tatusie sie nie do dzieci nie przyznawają itd , wiec lepiej niech ich rozpieszczają

bobo- fajnie ze jestes :* no tak do ślubu juz nie długo

ostatnio z mężem doszliśmy do wniosku ze jeszcze raz jakbyśmy mieli możliwość wzięli ślub

dzięki kobietki

mój Jaś to moje oczko w głowie ale dziś mi naprawdę nerwy poszarpał !!!!
Katy dajmy czas
Silene..... ja w ogóle juz nie chciałam pisać a jak widać jestem

oswoi sie z myślą co sie stało,pożegna z aniołkiem i wróci do nas

wie ze ma u nas wsparcie,

agnes o Ja Cię..... jaki drogi u was progesteron

to u mnie tylę wołają za bete

bedzie dobrze :*
aha
Lorelain - tak sofa jest rozkładana
Losiczka uwielbiam gulasz

z kaszą z makaronem czy ziemniakami pod każdą postacią,

mniam

no to teraz mi narobiłaś smaku
Katy ---- ojjj nieźle...... a chociaz przystojny ten Pan co mu uszkodziłaś furę ????? hihi
zagubiona- mnie to sie marzy stół z krzesłami w salonie a nie ta mała ława.. no ale może kiedyś