reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczyny czy wiecie jak to jest? Moja znajoma dowiedziała się,że jest w ciąży chyba w zeszłym tygodniu dziś była u lekarza i potwierdził.Zanim zrobiła test została zwolniona z pracy,ale prawdopodobnie była już w ciąży czy pracodawca musi ją przywrócić? czy za późno?

agnieszka dk ; ja dzistestowalam i 1 krecha ale nie mam jeszcze @ ale nie robie sobie zadnych nadzieji bo jak mi ilonka napisala bo ja sie jeszcze nie orientuje na tych wykresach z tempka to jest nie ciekawie ale dla samje siebie to zrobie na poczatku grudnia jeszcze tescik ... jezeli ma byc to wykaze pozytywny wynik a jak nie to nie bede napewno tracic nadzije i wezniemy sie z M. do dzialania n nie morzna sie poddawac dziewuszki kochane a ty jutro chyba tak ???

viola pop: wiesz ja sie nie orientuje jak to wyglada ale wedlug mnie to chyba nie moze byc przywrucona do pr skoro byla wczesniej zwolniona z pr .... ale jakmuwie nie znam sie i byc moze sie myle w tym.....

Dzień dobry!
Ja chyba bym musiala nie iść spać, żeby was nadrobić, a zaraz musze jechać. Kochane ja mam na szczęście dzisiaj ostatni dzien szkolenia- mega długiego i egzamin cholernie trudny, więc trzymajcie kciuki ok 13ej i może zaglądnę do was po 15ej. Uffff....

Przepraszam- postaram sie nadrobić, ale troszkę się denerwuję tym egzaminem i same wiecie jak to jest... :(

witam z rana :)
straszny artyulk u mnie niedawno kolezance odeszly wody w 24 tyg ciazy i nie ratowali dziecka czekali az sama zacznie rodzi przez 5 dni az wkoncu dziecko sie udusilo i wywolali porod ale ten artykul jest nie do opisania wina stoi po stronie lekarzy i matce zabic dziecko bo ma chore serce ale zyc moze nie rozumiem tego

reklama
Witam Serdecznie :-)
Ja już nie daję rady tego nadrobić rzedziej wpadam bo muszę pisac pracę którą muszę oddać w poniedziałek a od jutra mam gości więc już nic nie zrobię.

agnieszka_dk daj nam tu szybko zanć czy testowałaś??

Do góry